Tuesday, April 16, 2013

MTV AWARDS-ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ



Διαφημίσεις Google

Χάστε 12 κιλά σε 14 μέρεςΗ καλύτερη δίαιτα στην Ελλάδα
Ανακαλύψτε τη συγκλονιστική αλήθεια
www.satividagoodshape.com
Ταινία της χρονιάς ψηφίστηκε το φιλμ "Οι Εκδικητές" (The Avengers) το βράδυ της Κυριακής, 14 Απριλίου 2013, κατά την τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων του MTV, ενώ "Ο Οδηγός Αισιοδοξίας" (Silver Linings Playbook) συγκέντρωσε τρία βραβεία.

Η Jennifer Lawrence, η οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία της στον "Οδηγό Αισιοδοξίας", και ο συμπρωταγωνιστής της,Bradley Cooper, κέρδισαν το πρώτο βραβείο γυναικείου και ανδρικού ρόλου αντίστοιχα, καθώς και το βραβείο για το καλύτερο φιλί.

Οι "Εκδικητές" κέρδισαν επίσης το βραβείο για τον καλύτερο "κακό" σε ταινία, τον οποίο υποδύθηκε ο Tom Hiddleston, καθώς και το βραβείο καλύτερης μάχης στη μεγάλη οθόνη.



"Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα. Είμαι ευγνώμων και ανυπομονώ να μοιραστώ με το κοινό το 'Avengers 2' που θα βγει στις αίθουσες το 2015", δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας Joss Whedon κατά την παραλαβή του βραβείου, επιβεβαιώνοντας ότι έχει στα σκαριά την συνεχεια της ταινίας.



Τους νικητές κρίνουν με μια ψηφοφορία μέσω διαδικτύου όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν, ενώ τα βραβεία θεωρείται ότι εκπροσωπούν τις κινηματογραφικές προτιμήσεις των νέων.

Οι θαυμαστες που πήραν μέρος στην online ψηφοφορία επέλεξαν να δώσουν το βραβείο καλύτερης στιγμής στους Jamie Foxx και Samuel L. Jackson, οι οποίοι πρωταγωνίστουν στην οσκαρική ταινία του Tarantino, "Django, Ο τιμωρός". Ο Foxx βραβεύτηκε επίσης για το MTV Generation Award.



Στα φετινά MTV Movie awards βραβεύτηκε επίσης ως καλύτερος κωμικός ηθοποιός ο Will Ferrell, ενώ για το ταλέντο και τον επαγγελματισμό της στις ταινίες "Harry Potter", παρά το νεαρό της ηλικίας της, ξεχώρισε η Βρετανίδα ηθοποιός Emma Watson.





Την εκδήλωση παρουσίασε η ηθοποιός Rebel Wilson, η οποία, μάλιστα, βραβεύτηκε για το ρόλο της ως "Χοντρή Έιμι" στην μουσική κωμωδία "Pitch Perfect", που επίσης κέρδισε το βραβείο του καλύτερου μιούζικαλ.

No comments:

Post a Comment