Wednesday, April 10, 2013

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


Το Νέο Τουριστικό Νομοσχέδιο, που κατατέθηκε πρόσφατα για δημόσια διαβούλευση θα αποτελέσει το κεντρικό θέμα Ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, 9:30 π.μ. , στο ξενοδοχείο Μakedonia Palace Hotel με εισηγήτρια την κ. Αγνή Χρηστίδου Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
 Στο πλαίσιο της εισήγησης η κ. Χρηστίδου θα αναφερθεί στον Απολογισμό 2012 (όπου θα παρουσιαστεί έρευνα του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων), στα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα και δραστηριοποίηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στα συστήματα κατάταξης ξενοδοχείων σε αστέρια (Hotelstars union), στη διαμόρφωση κανονισμού για τις σχέσεις ξενοδοχείου- πελατών, στην τουριστική εκπαίδευση, στις νέες ρυθμίσεις σήματος λειτουργίας και στον ιατρικό τουρισμό.
Στην Ημερίδα θα απευθυνουν χαιρετισμο ο κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και ο κ. Γρηγόριος Τάσσιος, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής. 
Η Ημερίδα που θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις από το ακροατήριο προς τους εισηγητές, απευθύνεται σε ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες, διευθυντές και στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων, εκπροσώπους επιμελητηρίων και συλλογικών φορέων του κλάδου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail:  HYPERLINK "mailto:info@hotelmanagers.gr" info@hotelmanagers.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310 549000   HYPERLINK "http://www.hotelmanagers.gr" www.hotelmanagers.gr

No comments:

Post a Comment