Wednesday, April 17, 2013

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ


Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια του Michael Jackson και την εταιρεία διοργάνωσης των συναυλιών του καλά κρατεί, με τη δεύτερη να απειλεί με πολύ σημαντικές αποκαλύψεις σε σχέση με την πατρότητα των τριών παιδιών του βασιλιά της ποπ.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία η οποία ονομάζεται AEG υποστηρίζει ότι διαθέτει αποδείξεις πως μόνο ο βενιαμίν της οικογένειας, ο 10χρονος Blanket, είναι βιολογικό παιδί του Jackson, ενώ ο 16χρονος Prince και η 15χρονη Paris ήρθαν στον κόσμο μέσω δωρητών σπέρματος, του δερματολόγου του τραγουδιστή, Arnold Klein, και του σωματοφύλακά του Matt Fiddes.
Ο Prince, η Paris και ο Blanket μαζί με τη θεία τους LaToya Jackson.
Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε όταν η οικογένεια διεκδίκησε το ποσό των 32 δισεκατομμυρίων ευρώ από την AEG η οποία διοργάνωσε την τελευταία περιοδεία του Michael Jackson, καταλογίζοντάς της ευθύνες για το θάνατό του. Σύμφωνα με τη New York Post, η εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αποκαλύψεις οι οποίες μάλιστα θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά, όχι μόνο σε σχέση με τα παιδιά του Jackson αλλά και με τη χρήση φαρμάκων και αλκοόλ.

No comments:

Post a Comment