Monday, November 19, 2012

ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ


Λος Άντζελες
Ο Καναδός ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ και η τραγουδίστρια της κάντρι Τέιλορ Σουίφτ ήταν μεταξύ των πρώτων νικητών στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.

Ο 18χρονος Μπίμπερ παρέλαβε το βραβείο για αγαπημένο ποπ/ροκ καλλιτέχνη, βγάζοντας από τον ανταγωνισμό ονόματα όπως τον Φλο Ρίντα, τον Πίτμπουλ και τον Άσερ. Ο Μπίμπερ κατέφθασε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Πάτι Μαλέτ.

«Αυτό είναι για όλους όσους υποστήριζαν ότι θα υπήρχα στο καλλιτεχνικό στερέωμα μόνο για ένα με δύο χρόνια. Ξέρω όμως ότι θα είμαι εδώ για πολύ καιρό ακόμα» δήλωσε ο Μπίμπερ αφότου παρέλαβε το βραβείο του, το οποίο και αφιέρωσε στη μητέρα του.

Στην 22χρονη Σουίφτ απονεμήθηκε το βραβείο αγαπημένης καλλιτέχνιδας της κάντρι μουσικής, υπερτερώντας της Μιράντα Λάμπερτ και της Κάρι Άντεργουντ. «Είμαι πραγματικά πανευτυχής αυτή τη στιγμή και όλο αυτό οφείλεται σε εσάς» δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Η Νίκι Μινάζ πήρε το βραβείο για αγαπημένο ραπ/χιπ χοπ άλμπουμ της χρονιάς, με το Pink Friday: Roman Reloaded, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν οι υποψήφιοι Ντρέικ και ο νεοεμφανιζόμενος ράπερ Τζέι Κολ.

Οι υποψήφιοι και οι νικητές των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων επιλέγονται από τους θαυμαστές τους μέσω Διαδικτύου, ενώ τα βραβεία απονέμονται κατά τη διάρκεια εκπομπής που μεταδίδεται ζωντανά μέσω τηλεοπτικού δικτύου.

No comments:

Post a Comment