Friday, November 30, 2012

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ


Τριάντα παιδιά, 10-12 ετών, του 7ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης μιλούν για το Ραδιόφωνο στην εκπομπή ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ του Radio City International (106.1) το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 5-7 το απόγευμα. Η ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ επισκέφτηκε το σχολείο και οι συντελεστές της μίλησαν στους μαθητές για το ραδιόφωνο και τα μυστικά του, ενώ τους διένειμαν ενημερωτικά έντυπα, με έγχρωμες παραστάσεις σε θέματα επικοινωνίας.
Στην ίδια εκπομπή παρελαύνουν προτάσεις βιβλίων, ο Γιάννης Μαλλούχος μιλάει για τον «Επικήδειο» του Καμπανέλλη, η μπάλα που γυρίζει, ο σεφ προτείνει, ο μπάρμπα Μήτρος τα λέει χύμα, ο διεθνούς φήμης αναλυτής… Ζαν Καγκουρό  προβλέπει τις εξελίξεις του 2013, τρεις νέοι εξηγούν γιατί επιχειρούν… το ¨επιχειρείν¨, το συγκρότημα Missing Palse ροκάρει, ενώ μουσική και τραγούδια κυριαρχούν.
Η εκπομπή μεταδίδεται επίσης και την Κυριακή 5-7.30 το απόγευμα στους 106.1 και μέσω δορυφόρου σ΄ όλο τον κόσμο. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο Ηλίας Πανάς. Μαζί του ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Κουντουράς, η θεατρολόγος Δήμητρα Σαντά, ο ηθοποιός Νίκος Χασάπης και δέκα ακόμη συνεργάτες.

No comments:

Post a Comment