Thursday, November 1, 2012

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ


«Κλείνουν» και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν από την 11η Νοεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Dancing with the Stars». Ωστόσο, μέχρι και την τελευταία στιγμή φαίνεται πως οι ανατροπές είναι συνεχείς και δε σταματούν να εκπλήσσουν συμμετέχοντες και κοινό.
Καταρχάς, το «σίριαλ» σε σχέση με την παρουσίαση του σόου φαίνεται ότι ολοκληρώνεται με την τελική συμφωνία της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία αποφάσισε να προσπεράσει τη μείωση της αμοιβής της, περίπου κατά 60%. Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν τη κριτική επιτροπή, ενώ οι Γιάννης Λάτσιος, Αλέξης Κωστάλας και Κάτια Δανδουλάκη «έκλεισαν» σχετικά νωρίς, παρέμενε μέχρι και πριν από λίγες μέρες το ερώτημα «Φωκάς Ευαγγελινός ή Γκαλένα Βελίκοβα;». Για την ακρίβεια, ο γνωστός χορογράφος είχε το «μαχαίρι και το καρπούζι», καθώς αποτελούσε από την αρχή την πρώτη επιλογή της παραγωγής για τη θέση του τέταρτου κριτή, ενώ η κ. Βελίκοβα θα συμμετείχε σε περίπτωση αρνητικής του απάντησης. Έπειτα, λοιπόν, από αρκετές αμφιταλαντεύσεις, εξαιτίας της σημαντικής μείωσης των απολαβών του, ο κ. Ευαγγελινός φαίνεται πως είπε το «ναι».
Στο backstage ή αλλιώς green room του σόου, ρόλο παρουσιαστή θα αναλάβει ο περσινός νικητής του «Dancing with the Stars», Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος και θα κληθεί με το χιούμορ και τις έξυπνες ατάκες του να προσθέσει τη δική του πινελιά στην εκπομπή.
Σε σχέση με τους συμμετέχοντες τώρα, τα πρόσωπα τα οποία επιδείξουν και να αποδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες προέρχονται από την τηλεόραση και τη μουσική και είναι τα εξής:
Γιώργος Τσαλίκης, Σπύρος Σούλης, Νίκος Αναδιώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Ηλίας Βρετός, Κώστας Κρομύδας, Βάνα Μπάρμπα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βάσια Τριφύλλη, Νικολέτα Ράλλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Λάουρα Νάργες, Κέλλυ Κελεκίδου και Μαριάντα Πιερίδη.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρεμιέρα του σόου, οι άντρες θα χορέψουν τάνγκο και οι γυναίκες τσα-τσα!

No comments:

Post a Comment