Thursday, July 5, 2012

Tom Cruise: Ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός

Τι κι αν χωρίζει ο Tom Cruise; Στο εξής θα έχει στην αγκαλιά του όχι την Katie Holmes αλλά τη λίστα του περιοδικού Forbes με τους 100 πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς του κόσμου. Ο ίδιος φιγουράρει στη θέση Νο 1, αφού έβγαλε 75 εκατομμύρια δολάρια την περίοδο Μαΐου 2011 - Μαΐου 2012.



Ο Cruise έγινε 50 ετών την Τρίτη, 3 Ιουλίου, και εικάζεται πως η αρνητική δημοσιότητα που λαμβάνει η αποκάλυψη του διαζυγίου του μπορεί να πλήξει την εμπορικότητά του, όπως πριν από αρκετά χρόνια όταν διατύπωνε ασυνάρτητες σκέψεις σε συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ και σε βίντεο στο YouTube για τη Σαϊεντολογία, της οποίας είναι λάτρης.



Ωστόσο ο πρωταγωνιστής των "Επικίνδυνων Αποστολών" κέρδισε σχεδόν τα διπλάσια από τους αστέρες του Χόλιγουντ Leonardo DiCaprio και τον Adam Sandler, που είχαν ετήσιο εισόδημα 37 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας.



Τρίτος στη λίστα ο Dwayne Johnson, που κέρδισε 36 εκατομμύρια δολάρια, και ακολουθούν ο Ben Stiller με 33 εκατομμύρια δολάρια και οι Sacha Baron Cohen, Johnny Depp και Will Smith με κέρδη 30 εκατομμύρια δολάρια έκαστος.



No comments:

Post a Comment