Tuesday, July 3, 2012

Η ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ


Υστερα από έξι χρόνια γάμου στη διάρκεια των οποίων «πρωταγωνίστησαν» σε εκατοντάδες πρωτοσέλιδα, ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς χωρίζουν αποφάσισαν να χωρίσουν.



Η Χολμς υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ζητώντας την πλήρη κηδεμονία της 6χρονης κόρης τους, Σούρι, από τον σούπερ-σταρ του Χόλιγουντ.



«Η Κέιτ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και ο Τομ είναι βαθύτατα θλιμμένος. Έχει στρέψει την προσοχή του στα τρία παιδιά του» δήλωσε η εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού και συμπλήρωσε: «Παρακαλώ, αφήστε τους να λύσουν την υπόθεση διακριτικά».



Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δικηγόρος της νεαρής ηθοποιού που δήλωσε: «Είναι προσωπικό το θέμα για την Κέιτ και την οικογένειά της. Πρώτη της προτεραιότητα, όπως πάντα, είναι το συμφέρον της κόρης της».



Τα ταμπλόιντ, που ποτέ δεν είχαν πειστεί για τον κεραυνοβόλο έρωτα των δύο ηθοποιών, ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά, υποστηρίζοντας ότι η Χολμς κρύβεται και αιτία του διαζυγίου είναι η προσπάθειά της να σώσει την κόρη της από τα νύχια των Σαϊεντολόγων, των οποίων ο Κρουζ είναι ένθερμος οπαδός και επίτημο μέλος.



Σημειώνεται ότι φέτος ο Τομ Κρουζ γίνεται 50 ετών και η Κέιτι Χολμς 33.



Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει δύο υιοθετημένα παιδιά από τον γάμο του με τη Νικόλ Κίντμαν. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την επίσης ηθοποιό Μίμι Ρότζερς, η οποία τον μύησε στη σαϊεντολογία.



Εδώ και δεκαετίες ο Κρουζ βρίσκεται αντιμέτωπος με φήμες ότι στην πραγματικότητα είναι ομοφυλόφιλος, ενώ αρκετοί υποστήριζαν ότι ο γάμος του με τη Χολμς είναι «λευκός» και είχε οργανωθεί από τους Σαϊεντολόγους.



No comments:

Post a Comment