Sunday, May 6, 2012

Νέος Γενικός Διευθυντής στο Hyatt Regency Thessaloniki



 Ματθαίος Γεωργίου ειναι ο νέος γενικός διευθυντής του Hyatt Regency Thessaloniki,που ανελαβε τα καθηκοντα του στην βορειοελλαδικη πρωτευουσα την Δευτερα 9 Απριλιου. 



Ο κ. Γεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία από Έλληνες γονείς. Ξεκίνησε την καριέρα του με την Hyatt International στην Κολωνία και συνέχισε τη σταδιοδρομία του στη Μόσχα, στο Ντουμπάι και στο Χονγκ-Κονγκ. Πριν έρθει στην Ελλάδα εκτελούσε τα καθήκοντα του υποδιευθυντή στο Park Hyatt Τόκυο.



Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στον εγχώριο τουριστικό κλάδο, ο κ. Γεωργίου με τη διεθνή εμπειρία αλλά κυρίως την αγάπη του για την Ελλάδα, ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο μοναδικό ξενοδοχείο Hyatt στην Ελλάδα, το Hyatt Regency Thessaloniki. Αν και είναι η πρώτη του φορά στην Ελλάδα, σκοπός του είναι να στηρίξει την προσπάθεια εξωστρέφειας της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό αλλά και να διασφαλίσει την διατήρηση του ανθρώπινου χαρακτήρα φιλοξενίας και των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας του ξενοδοχείου.



Το Hyatt Regency Thessaloniki είναι ένα δυναμικό και σύγχρονο ξενοδοχείο που προσφέρει στον επισκέπτη κάθε φροντίδα με εμμονή στην λεπτομέρεια και στην άψογη εξυπηρέτηση.



Τα 152 δωμάτιά του, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 34 σουίτες διαθέτουν όλα ατομικά ρυθμιζόμενο κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, pay tv και σύγχρονες δικτυακές συνδέσεις (ενσύρματες & ασύρματες), ραδιόφωνο με ηχεία εγκατεστημένα και στο μπάνιο, mini bar, ξεχωριστό ντους και μπανιέρα καθώς και εσωτερικά χρηματοκιβώτια. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν πρόσβαση στον κήπο ενώ τα υπόλοιπα διαθέτουν μπαλκόνια.



Το Club Olympus είναι ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο που  προσφέρει αναζωογονητικές δραστηριότητες για τόνωση και ευεξία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Ενώ το Lobby Lounge, το εστιατόριο Ambrosia αλλά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Oceana Pool Bar & Grill προσφέρουν μοναδικές γεύσεις της Ελληνικής και διεθνούς κουζίνας καθώς και μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης και ηρεμίας για ευχάριστες φιλικές ή επαγγελματικές συναντήσεις.



Οι πλούσιοι κήποι και οι εντυπωσιακοί καταρράκτες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα εξωτική, ενώ οι φιλόξενοι χώροι αναδεικνύουν τη μεσογειακή ταυτότητα του ξενοδοχείου

No comments:

Post a Comment