Tuesday, May 1, 2012

Η ΕΤ3 στην κάλπη της 6ης Μαΐου


Το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού της ΕΤ3 «επιστρατεύεται» για την πληρη και άμεση ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού την Κυριακή, 6 Μαΐου 2012, ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Από τις εννιά το πρωί θα αρχίσει η κάλυψη της επικαιρότητας με τη Θεοδώρα Αυγέρη και τον Βασίλη Κατσάρα στο στούντιο σε μία ειδική εκπομπή με τίτλο «Εθνικές εκλογές 2012».

Η εκπομπή θα καλύπτει όλα τα γεγονότα που αφορούν τις εκλογές, την εξέλιξη της ψηφοφορίας και την ψήφο των πολιτικών αρχηγών, ενώ θα υπάρχει διαρκής σύνδεση με τις έδρες των περιφερειών σε όλη τη χώρα.

Ενημέρωση για τις εξελίξεις θα υπάρχει και στα δελτία ειδήσεων του σταθμού στις 13.00 και στις 17.00, ενώ στις 18.30, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες θα αρχίσει η ειδική εκπομπή με κεντρικό παρουσιαστή τον Δημήτρη Ντόζη. Μαζί του από την Αθήνα ο Χρήστος Γιαννούλης και από τη Θεσσαλονίκη η Χριστίνα Καλημέρη, ενώ στο σχολιασμό θα είναι ο Δημήτρης Παπαγρηγορίου, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο Δημήτρης Βενιέρης.

Παράλληλα, οι ρεπόρτερ της ΕΤ3 θα καταγράφουν τις θέσεις των κομμάτων με δεδομένη την ψήφο των πολιτών. Επίσης, θα γίνονται συνδέσεις με τις έδρες των περιφερειών όλης της χώρας για τα νέα της περιφέρειας.

No comments:

Post a Comment