Thursday, June 16, 2011

ΑΥΡΙΟ ΟΙ SMALL TALK

Οι SMALL TALK ανεβαίνουν στη σκηνή του CLUB του ΜΥΛΟΥ για ένα μοναδικό “after” live set,
αμέσως μετά τη μεγάλη συναυλία του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στη ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.
Για όσους θέλουν να συνεχίσουν ΔΩΡΕΑΝ την βραδιά τους στο ΜΥΛΟ με rock διάθεση!!

Το συγκρότημα των SMALL TALK δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010, όταν συναντήθηκαν οι δρόμοι από τα 5 μέλη του group στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, μετά από διάφορες μουσικές πορείες που είχε χαράξει ο καθένας τους ξεχωριστά. Η ιδέα του συγκροτήματος “γεννήθηκε” από δύο παιδικούς φίλους, τον Ανδρέα Λεούδη και τον Αλέξανδρο Καλπακίδη. Οι δυο τους, συνυπάρχουν μουσικά εδώ και πολλά χρόνια. Παράλληλα ο Ανδρέας ήταν τραγουδιστής του συγκροτήματος Emigre επί σειρά ετών, όπου συνεργάστηκε και ένωσε τη φωνή του με πολλά γνωστά ονόματα, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Αντώνης Ρέμος, η Μαρίνα Σκιαδαρέση κ.α.. Χαρακτηριστική στιγμή του είναι και η ραδιοφωνική επιτυχία της διασκευής στα ελληνικά του «Fairytale gone bad» των Sunrise Avenue με τον τίτλο «Το τέλος ήτανε κακό».
Οι εμφανίσεις μαζί με τον Αλέξανδρο όλα αυτά τα χρόνια όμως δεν έλειψαν ποτέ, με αποτέλεσμα μετά την αποχώρησή του Ανδρέα από τους Emigre, να πλάθουν στο μυαλό τους τη δημιουργία ενός νέου group. Ο πρώτος που ενσωματώθηκε σε αυτό, ήταν ο Χρήστος Μαρκόπουλος, στα πλήκτρα, τη φυσαρμόνικα και το ακορντεόν, δεύτερος ο Δημήτρης Δίνας στο μπάσο και λίγο μετά ο Νίκος Χαριτόπουλος στα τύμπανα. Όλοι τους, σαν SMALL TALK πλέον, κατέθεσαν τις διαφορετικές επιρροές τους (έντεχνο, rock, funk, metal) με αποτέλεσμα να χτιστεί ένα δικό τους μοναδικό ύφος.

Στο πρόγραμμά τους μελωδίες όπως των James, συναντούν τους U2, αλλά και τα Κίτρινα Ποδήλατα “μπλέκονται” με τον Πορτοκάλογλου και τους Coldplay. Τους χαρακτηρίζει η αυθεντικότητα στην ερμηνεία, καθώς και το ξεχωριστό και γεμάτο εκπλήξεις Set List των συναυλιών τους. Αυτή την περίοδο τους συναντάμε σε καταξιωμένα live stage & music events της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, αλλά και σε Beach-bar Live Shows. Το όνομά τους βρέθηκε ήδη δίπλα σε ονόματα όπως του Διονύση Τσακνή, του Νίκου Ζιώγαλα και του Δήμου Αναστασιάδη. Στα άμεσα σχέδια των SMALL TALK βρίσκεται και η δική τους προσωπική δισκογραφία.

Τα μέλη των SMALL TALK είναι οι:
1) ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ: Φωνή & Ακουστική κιθάρα
2) AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ: Φωνή & Ηλεκτρική κιθάρα
3) ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Πλήκτρα & Φυσαρμόνικα
4) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΝΑΣ: Μπάσο & Φωνητικά
5) ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: Τύμπανα


‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 23:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 7€
(Για όσους έχουν ήδη εισιτήριο του Θ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ)

No comments:

Post a Comment