Wednesday, June 22, 2011

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

Πόλος έλξης των ξένων σταρ έχουν γίνει τα ελληνικά νησιά για ένα ακόμη καλοκαίρι. Μετά τη Shakira και τον Pique στη Μύκονο, τον Kurt Russell στη Σκιάθο και τον Bruce Willis με τη σύζυγό του στη Ρόδο σειρά έχει το ζέυγος Douglas. Catherine Zeta Jones με τον Michael Douglas μαζί με τα παιδιά τους, επισκέφτηκαν το νέο Μουσείο της Ακρόπολης και θαύμασαν τα εκθέματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έρχονται στη χώρα μας, αφού και πριν από χρόνια είχαν επισκεφτεί την Αθήνα και τα ελληνικά νησιά. Όπως τότε λοιπόν, έτσι και τώρα ήρθαν για διακοπές, επιλέγοντας φέτος το Ιόνιο πέλαγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από προχθές στη Ζάκυνθο έχει ρίξει άγκυρα ένα υπερπολυτελέστατο σκάφος όπου όλοι λένε ότι μένει το διάσημο ζευγάρι με τα παιδιά του.

Με λιαρ τζετ και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, βρέθηκαν χθες στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης και να θαυμάσουν από κοντά τους αρχαίους ελληνικούς θησαυρούς.

Ως απλοί επισκέπτες, χωρίς σωματοφυλακες, το ζεύγος Ντάγκλας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά την περιπέτεια υγείας που είχαν και οι δυο. Φορώντας ένα φούξια καφτάνι με λευκή βερμούδα, καπέλο και λευκές εσπαντρίγιες, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δεν άφηνε στιγμή από τα ματιά της τον σύζυγό της, αλλά και τα δύο αγγελούδια τους Dylan και Carey.

No comments:

Post a Comment