Friday, June 24, 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

*Η ελληνικη γλωσσα κακοποιειται καθημερινα σε ραδιοφωνικους και τηλεοπτικους σταθμους.Οι αγγλικες λεξεις προτιμωνται από τους αγραμματους που ουτε την ελληνικη ουτε την αγγλικη γνωριζουν επαρκως.Παραδειγμα τρανταχτο η λεξη sequel,που οποιο λεξικο και ν’ανοιξεις σημαινει ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
*Στην Επανομη καλυτερα από παντου τρωμε στου Ρετζικα,οπου η σαλατα ροκα γινεται αναρπαστη.
*Ηταν το 1956 όταν η Maria Zamora τραγουδησε Pepita de Mallorca.
*Οι σχολες χορου γνωριζουν νεα περιοδο δημοτικοτητας ανα την επικρατεια ισως και λογω της εκπομπης «Χορευοντας με τα’αστερια».Στην Ξανθη πρωτοστατει η λεσχη Fuego Latino.
*Εχει δικιο ο Νικος Μαστορακης που λεει ότι κακως ο αδαης στα περι χορου διευθυντης προγραμματος του ΑΝΤ1 ηταν κριτης στον προαναφερθεντα διαγωνισμο.
* Σκορπιος,το νησι του Ωναση,θα γινει χωρος αναψυχης πολυτελειας για εκατομμυριουχους,φιλοξενωντας μεχρι οκτω πελατες συγχρονως στα ισαριθμα σπιτια.
*Από 1η Ιουλιου οι Θεσσαλονικεις θα μπορουν να πετανε με την Olympic Air στην Σκιαθο.Καθε Παρασκευη,Κυριακη και Δευτερα..Με 45 ευρω η μεταβαση.
*Στην Ροδο το Rodos Palace κατεβασε τις τιμες στα 50 ευρω.
*Αυτον τον μηνα το
1967 πραγματοποιηθηκε το διεθνες φεστιβαλ ποπ του Μοντερευ με Who/Grateful Dead/Jefferson Airplane/Janis oplin/Jimmi Hendrix/Animals.
1964 προβληθηκε η 15η ταινια του Ελβις Πρισλευ.
2006 ο Πωλ Μακ Καρτνευ εγινε 64 χρονων.Αρχισε να γραφει το τραγουδι When I’m 64 οταν ηταν 15 χρονων.
1972 καταρεει η γεφυρα Tallahatchee στο Greenwood του Mississippi ,που εγινε γνωστη από το Ode to Billie Joe της Bobbie Gentry.
*Στις 22 Ιουνιου 1987 πεθανε ο Φρεντ Ασταιρ.
*Στην Κινα το 1985 υπηρχαν τουλαχιστον πεντε διαφορετικες εκτελεσεις του Careless whisper από Κινεζους καλλιτεχνες.
*Πριν γινει διασημη η Μαντοννα συνεργαστηκε με τους χορευτικους ομιλους Alvin Ailey Dance Troupe και Martha Graham Troupe και αργοτερα στο Παρισι ως χορευτρια και τραγουδιστρια με το αστερι της ντισκο Patrick Hernandez,γνωστο από το Born to be alive.
*Το pareu η pareo ξεκινησε από τα νησια και την Ταιτη για να το τυλιγουν γυρω από το σωμα τους ανδρες και γυναικες.Το ιδιο και στην Πολυνησια.
*Στην δεκαετια του 70 το καλυτερο φαγητο του καλυτερο φαγητο του καλοκαιριου ειχε το Ξενια Παλιουριου.
*Στην ταινια «Σουπερ 8» ακουγεται Le freak.

No comments:

Post a Comment