Wednesday, June 22, 2011

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΠΟ'ΥΛ

Η Susan Boyle βρίσκεται εν μέσω συζητήσεων προκειμένου η αναπάντεχη ανέλιξή της και ο δρόμος της προς τη δόξα, να γίνει το 'θέμα ενός μιούζικαλ, όπου η ίδια, μάλιστα θα έχει το ρόλο της πρωταγωνίστριας! Οι συζητήσεις βαίνουν καλώς και οι παραγωγοί σκέφτονται ακόμα και να κάνουν περιοδεία σε όλη τη Βρετανία με το μιούζικαλ...

"Σίγουρα θα βρίσκομαι στη σκηνή. Το προτιμώ από το να βρίσκομαι στα καθίσματα και να παρακολουθώ ανθρώπους που μου μοιάζουν", δήλωσε η ίδια και πρόσθεσε: "Θέλω να εκτελέσω όλα τα μουσικά κομμάτια και γι'αυτό θα βρίσκομαι συχνά-πυκνά στη σκηνή. Ανυπομονώ να βγει η δουλειά στον αέρα. Θα είναι πολύ ωραίο να δω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν κατά πρόσωπο".

Το show θα αφηγείται τη ζωή της 49χρονης τραγουδίστριας, από τη συντηρητική ανατροφή της στο Blackburn, την περίοδο που ζούσε μόνη της παρέα με τη γάτα της και το δρόμο της προς τη δόξα. Οι παραγωγοί αναμένουν ότι το show θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία."Η Susan έχει πολλούς πιστούς θαυμαστές. Οι άνθρωποι θα ταξιδέψουν από παντού για να τη δουν στο δικό της μιούζικαλ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήθελαν να το βλέπουν ξανά και ξανά", δήλωσε άνθρωπος της παραγωγής.

No comments:

Post a Comment