Monday, June 20, 2011

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις σ’ όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας ένα αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του τελευταίου του άλμπουμ και απ’ όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα. Σε μία περίοδο κατά την οποία η χώρα δοκιμάζεται, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης έρχεται στις Σέρρες με χαμόγελο και τραγούδια που μας ενώνουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά. Με τη μουσική, την αστείρευτη ενέργεια και την καλή του διάθεση προσφέρει πάντα στο κοινό χαρά κι αισιοδοξία.

Ο Μιχάλης φέτος, ανανεωμένος και ξεκούραστος, βρίσκεται στην καλύτερη ερμηνευτικά στιγμή του, έχοντας ένα πενταπλά πλατινένιο άλμπουμ στις αποσκευές του. Ένα άλμπουμ που μετράει ήδη πολλά αγαπημενα τραγουδια, το “Μία απ' τα ίδια”, το «Έλα κοντά», “Το καλοκαίρι μου”, το “Καλύτερο Ψέμα”, αλλά και τα “Αν είναι έτσι η αγάπη”, “Αν μ' αγαπάς”, “Το παιδί της βροχής”.

Και αυτό το καλοκαίρι φέρνει στη σκηνή όλα τα μοναδικά στοιχεία που τον έκαναν αυτό που είναι: λάμψη, ενέργεια και μία δυναμική που ξεκινάει από τη μουσική του και μεταδίδεται από τη σκηνή μέχρι και τον τελευταίο θαυμαστη.


Δημοτικό Γήπεδο Σερρών
Παρασκευή 1η Ιουλίου
ώρα 9.30μμ

stis

No comments:

Post a Comment