Wednesday, June 29, 2011

Ο ΤΖΟΝΝΥ ΝΤΕΠ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΙΣ ΚΟΥΠΕΡ

Ξάφνιασε πολύ η εμφάνιση του Johnny Depp ως rockstar και μάλιστα στη σκηνή σε συναυλία που έδινε ο Alice Cooper στο Club 100 του Λονδίνου!

Ο Alice Cooper είχε προειδοποιήσει με μήνυμα του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναφέρει πως επρόκειτο να υπάρχει μια εμφάνιση έκπληξη στη διάρκεια του προγραμματισμένου του show στο δημοφιλές αυτό κλαμπ, αλλά δεν είχε αποκαλύψει το όνομα .

Κανείς δεν περίμενε βέβαια τον Johnny Depp.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται καθώς και οι δύο πρόκειται να εμφανιστούν μαζί στη νέα ταινία του Tim Burton, που φέρει τον τίτλο “Dark Shadows”. Η ταινία αυτή αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2012.

Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή, πήρε την κιθάρα και συνόδευσε τον Alice Cooper σε ορισμένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε.

«Ο μπασίστας Chuck Garric και ο Depp φαινόταν σαν παλιά φιλαράκια εκεί πάνω… Οι δύο τους γελούσαν και σαφώς διασκέδαζαν». Αστειευόμενος δε, προσέφερε στον Depp μια θέση στο συγκρότημά του λέγοντας: «Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο ένα κιθαρίστα! Αν η ταινία δεν πάει καλά, κάλεσέ μας!»

No comments:

Post a Comment