Saturday, June 18, 2011

ΕΞΩΦΥΛΛΟ Η ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΣΥΖΥΓΟΣ

Τη δική του εκδίκηση παίρνει ο Hugh Hefner, μετά την εκπληξη που του επιφύλαξε η πρώην αγαπημένη του και παρ' ολίγον σύζυγός του, Crystal Harris. Ο ιδρυτής του Playboy είχε ήδη συμφωνήσει να βγάλει στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου την Crystal ως Mrs. Crystal Hefner, αλλά έπρεπε να το διορθώσει...

Η 25χρονη Crystal επρόκειτο να παντρευτεί τον Hefner στις 18 Ιουνίου, σε τελετή στην έπαυλη Playboy Mansion, στο Beverly Hills. Προηγουμένως, είχε φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Playboy, ενώ στο εξώφυλλο αποκαλούνταν 'κυρία Hefner'.

Μόλις λίγες μέρες προτού ντυθεί νυφούλα, ωστόσο, η Crystal χώρισε με τον Hefner και ακύρωσε το γάμο τους. Γι' αυτό ο Hefner έδωσε εντολή στους υπεύθυνους να ξανατυπώσουν το περιοδικό με την απαραίτητη επισήμανση στο εξώφυλλο: "Σε αυτό το τεύχος: Η νύφη το 'σκασε!".

Όπως ανέφερε η Crystal, αιτία του χωρισμού τους ήταν το γεγονός ότι ένιωθε... παραμελημένη από τον Βασιλιά του Playboy! "Δεν ήμουν η μόνη γυναίκα στη ζωή του Hefner. Δεν ένιωθα άνετα μέσα μου να τον παντρευτώ, γιατί ένας γάμος είναι ανάμεσα σε δυο μόνο ανθρώπους", εξήγησε!

No comments:

Post a Comment