Friday, August 20, 2010

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ERIC CLAPTON-SHERYL CROW

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από το προσκήνιο, ο διάσημος κιθαρίστας του ροκ και των μπλουζ, Eric Clapton, θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική του δουλειά στις 28 Σεπτεμβρίου, στην οποία θα συμμετέχει και η παλιά... αγαπημένη του, Sheryl Crow.


Το άλμπουμ έχει τίτλο «Clapton» και πρόκειται για το 19ο σόλο σε στουντιο άλμπουμ στη μακρά καριέρα του θρυλικού κιθαρίστα. Εκτός από τη Sheryl Crow (με την οποία ο Clapton διατηρούσε δεσμό στα τέλη της δεκαετίας του ’90) στο άλμπουμ θα συμμετέχουν επίσης και ο Steve Winwood, που μαζί με τον Clapton είχαν το συγκρότημα Blind Faith στα τέλη των 60s, ο εξαίρετος τρομπετίστας της τζαζ Wynton Marsalis, η μεγάλη μορφή του rhythm ‘n’ blues της Νέας Ορλεάνης Allen Toussaint και ο κιθαρίστας των Allman Brothers Band, Derek Trucks.


Το «Clapton» αποτελείται από 14 τραγούδια και την παραγωγή του επιμελήθηκε ο ίδιος ο Clapton μαζί με τον συχνό συνεργάτη του, τον παραγωγό Doyle Bramhall II.


«Είναι μια καλοδιαλεγμένη συλλογή από τραγούδια που δεν είχαν ξανακουστεί. Και μου αρέσει τόσο πολύ επειδή, αν αποτελεί έκπληξη για τους θαυμαστες, είναι επειδή αποτελεί και έκπληξη για μένα επίσης», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Clapton.

No comments:

Post a Comment