Friday, August 20, 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

*Η Επανομη με την καθαρη θαλασσα της κερδισε ακομα περισσοτερους φιλους φετος το καλοκαιρι.Αναλογη είναι και η αναπτυξη των beach bar.Εκτος από το Baba,που ηταν ο προδρομος,τωρα υπαρχουν τα Βοοgie, Mare,Aλατι,Φυκι,Βαλτος.Οι σαρδελες στα καρβουνα στου Ρετζικα είναι χωρις συναγωνισμο.Με κρυα ρετσινα.
*Καλλιετχνικο ζευγαρι της Θεσσαλονικης πηγαινει στο Αμπου Νταμπι για εμφανισεις.
*Ηταν το 1988 όταν η Τζαιην Φοντα θριαμβευε με τα βιντεο γυμναστικης για ολο το σωμα,όπως Complete Workout.
*Ανακαλυψαμε στο αρχειο μας το πολυτιμο και δυσευρετο για συλλεκτες τευχος του Rolling Stone της 22 Σεπτεμβριου 1977που είναι αφιερωμενο στον θανατο του Ελβις Πρισλευ.
*Τον Δεκεμβριο του 1988 διεθνης επιτυχια ηταν Don’t worry be happy-Bobby Mc Ferrin.
*Διεθνες συνεδριο της Μουσικης Βιομηχανιας ωργανωσε το 1970 στην Palma de Mallorca το παντοδυναμο τοτε περιοδικο Billboard.
*Νο 1 τραγουδι του 1974 στις ΗΠΑ ηταν το The way we were-Barbra Streisand.
*Το 1977 με επιμελεια του Σακη Παπαδημητριου κυκλοφορησε η ελληνικη εκδοση του δισκου του Λεοναρντ Mπερνσταιν What is jazz.
*Cemberlitas Baths,το πιο διασημο χαμαμ της Κωνσταντινουπολης,κτισμενο το 1584.Αποτελει μνημειο της οθωμανικης αρχιτεκτονικης του 16ου αιωνα.
*Χαμαμ αποκαλεσε νεαρος Γαλλος την ατμοσφαιρα της Θεσσαλονικης,φθανοντας χθες με απευθειας πτηση από το Παρισι στο αεροδρομιο «Μακεδονια» .
*Από 25-29 Αυγουστου το 13ο Διεθνες Φεστιβαλ Νεανικων Ορχηστρων οργανωνει ο Δημος Εχεδωρου στη Σινδο,Διαβατα,Καλοχωρι.
*Την Δευτερα 30 Αυγουστου,9.30 μμ,στο Φραγμα Θερμης ο Λουκιανος Κηλαηδονης.Στον ιδιο χωρο την Τεταρτη 1 Σεπτεμβριου οι Ελευθερια Αρβανιτακη-Τανια Τσανακλιδου.
*Εχει ενδιαφερον να ακουσετε τι εκπεμπει ενας ακριτικος ραδιοφωνικος σταθμος και μαλιστα ο νοτιοτερος της Ευρωπης.Ειναι ο Gavdos FM,88.8 του Βασιλη Τζουναρα.Η Γαυδος εχει 58 μονιμους κατοικους,που το καλοκαιρι ξεπερνουν τους 1000.Απο εδώ περασε το 64 μ.Χ.ο Αποστολος Παυλος.Εχουν καταμετρηθει περισσοτερα από 125 ειδη πουλιων-τα περισσοτερα αποδημητικα,που κινουνται μεταξυ Αφρικης και Ευρωπης.Η παρακειμενη Γαυδοπουλα εχει τρεις μονιμους κατοικους.

No comments:

Post a Comment