Wednesday, August 18, 2010

Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις πολιτιστικού καλοκαιριού στη Μαρώνεια. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σημερα έχει προγραμματισθεί συναυλία με τον Μάριο Φραγκούλη στο θέατρο της Χελιδονόπετρας.
Η συναυλία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Θρακικό Πνευματικό Κέντρο-Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής.
O σημαντικός Έλληνας - διεθνής καλλιτέχνης ερμηνεύει συνοδευόμενος μόνο από πιάνο, τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, καθώς επίσης τραγούδια απ την Μεσόγειο αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου που σφράγισε με τις ερμηνείες του όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ένα μεγάλο μέρος της συναυλίας είναι αφιερωμένο σε τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία των δυο δίσκων με τίτλο «η Εποχή της Αγάπης», όπου συμπεριλαμβάνει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη.
Στη συναυλία θα συμπράττουν επί σκηνής ο ολοένα ανερχόμενος νέος τραγουδιστής Γιώργος Περρής μετά τις συναυλίες του σε μεγάλα θέατρα του εξωτερικού με την διεθνούς φήμης Lara Fabian και μια νέα φωνή που θα προκαλέσει αίσθηση η Άννα Λινάρδου σε πρώτη συνεργασία με τον Μάριο Φραγκούλη
Προπωλήσεις εισιτηρίων από το Θρακικό Πνευματικό Κέντρο-Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής, πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου 3, Τηλέφωνα : 2531081531-2-3 και στο Δημοκρίτειο βιβλιοχαρτοπωλείο.

No comments:

Post a Comment