Friday, August 13, 2010

ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Αναρτήθηκε χθες στο εσωτερικό της ΕΡΤ η λίστα με τα ονόματα όσων πήραν μπόνους για διάφορους λόγους την τριετία 2006-2008.
Η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε την ανάρτηση της λίστας, δεν έδωσε στη δημοσιότητα όμως και τα ονόματα, με την αιτιολογία που ο καθένας έλαβε τα συγκεκριμένα ποσά. Συνολικά πάντως τα μπόνους που δόθηκαν εκείνο το διάστημα έφτασαν τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους πρόκειται για ποσά που κυμαίνονται από 5.000 έως 10.000 ευρώ και αφορούν εργαζόμενους οι οποίοι επιβραβεύτηκαν για την εργασία ή ακόμα και για υπερεργασία τους. Και άντε, κάποια από αυτά δικαιολογούνται. Υπάρχουν όμως και ορισμένες περιπτώσεις κραυγαλέες, με μπόνους που κυμαίνονται από 15.000 έως και 93.000 ευρώ! Μια 15άδα στελεχών που, ενώ αμείβονταν πλουσιοπάροχα για τις υπηρεσίες τους, στο τέλος του χρόνου ελάμβαναν κι ένα έξτρα δωράκι 20, 30 ή και 40 χιλιάδων ευρώ. Στην υγειά των κορόιδων που χρηματοδοτούν ετησίως την ΕΡΤ με 300 εκατ. ευρώ.
ΟΥΤΕ λεξη ακομα για τους μιζαδορους που βρισκονται σε διευθυντικες θεσεις στην ΕΡΤ.Επισης οι διαφορες ανακρισεις δεν αγγιξαν ,μεχρι στιγμης,την ΕΡΤ 3.

No comments:

Post a Comment