Thursday, August 26, 2010

ABATAΡ-ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΠΙΑ

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους φανατικούς οπαδούς του έπους επιστημονικής φαντασίας του James Cameron, «Avatar», καθώς αυτή την Παρασκευή, 27 Αυγούστου, η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών θα ξαναβγεί στις 3D αίθουσες με επιπλεόν σκηνές.


Λειτουργώντας ως η καλύτερη διαφήμιση για τις «Special Edition» εκδόσεις του DVD και του Blu-ray που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο φθινόπωρο, το «Avatar: Special Edition» θα συναντήσει και πάλι το κοινό του, προσφέροντάς του 8,5 λεπτά νέου υλικού. Προς το παρόν, η ταινία θα κυκλοφορήσει μόνο σε 3D και IMAX 3D αίθουσες στις ΗΠΑ, στον Καναδά και σε 14 ακόμα χώρες, ενώ η εταιρεία διανομής της στην Ελλάδα δεν έχει ανακοινώσει αν η νέα βερσιόν θα έρθει κάποια στιγμή και από τα μέρη μας.


Τα 8,5 λεπτά του νέου υλικού θα είναι διάσπαρτα κατά τη διάρκεια της ταινίας, περίπου κάθε 15 λεπτά, για να έχει ο θεατής την αίσθηση ότι είδε μια ολοκληρωμένη «φρεσκαρισμένη» έκδοση και όχι απλώς την προσθήκη μιας σκηνής σε ένα σημείο. Οι νέες σκηνές θα περιλαμβάνουν εμβάνθυνση στη σχέση των εξωγήινων Na’vi με τους Γήινους, κάποια νέα πλάσματα του πλανήτη Πανδώρα και μια σεκάνς δράσης.


«Προσπαθήσαμε να βρούμε τα σημεία στα οποία το κοινό είχε τη μεγαλύτερη ανταπόκριση κατά τη διάρκεια της ταινίας και θελήσαμε να του δώσουμε ακόμα περισσότερα από αυτά», είπε ο παραγωγός Jon Landau. «Υπάρχει μια ολόκληρη νέα σκηνή στο σχολείο των Na’vi, περισσότερα νυχτερινά «φωσφορίζοντα» πλάνα, νέα πλάσματα και μια νέα σκηνή δράσης. Οι σκηνές δε μοιάζουν απλώς σαν πρόσθετες σκηνές, αλλά είναι οργανικά μπλεγμένες με την ιστορία και τη διανθίζουν», συμπλήρωσε.


Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς οι «ειδικές εκδόσεις» του DVD και του Blu-ray θα περιλαμβάνουν 16 λεπτά έξτρα υλικού.

No comments:

Post a Comment