Friday, August 13, 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

*Στο προγραμμα της συναυλιας που εδωσε το 1977 στο «Ολυμπια» των Παρισιων ο Τζοννυ Μαθις το εισαγωγικο σημειωμα με κολακευτικα σχολια εγραψε ο Σασα Ντιστελ.Ο Μαθις ερμηνευσε Maria/Song sung blue/Misty/The windmills of your mind/A man and a woman ,κ.α.
*Τουλαχιστον 15 εκατομμυρια σπιτια στην Ιταλια βλεπουν MTV
*Ο Εθνικος Δρυμος Πινδου εχει συνολικη εκταση 69.000 στρεμματων.Περιλαμβανει την κοιλαδα Βαλια Καλντα(στα βλαχικα «ζεστη κοιλαδα»),Αρκουδορεμα,Βουνα Λυγκος ,Μαυροβουνι,Αυγο κλπ.Εδω θα βρειτε 30 ειδη θαμνων,120 ειδη ποωδους βλαστησης,γυπες,βασιλαετους,αρκουδες,αγριογιδες,ζαρκαδια.Υπαρχουν και δυο μικρες λιμνες.
*Στην Σαντορινη το πραγματικο μπαρ του Φρανκο βρισκεται στο χωριο Πυργος.
*Στο Μεροβιγλι της Σαντορινης παραθεριζει ο σχεδιαστης Νικος Αποστολοπουλος.
*Ο Δουναβης συνδεεται με τον Ρηνο και την Μαυρη Θαλασσα.
*Στο πολυτελες ξενοδοχειο της Κωνσταντινουπολης Ciragan Palace ειχε κάθε βραδυ,8-11,τη «Νυκτα του Σουλτανου»,ένα προγραμμα με ανατολιτικους χορους και μουσικη.Στα 85 δολλαρια πληρωνες και το φαγητο και τα ποτα.
*Πεθανε στις 3 Αυγουστου σε ηλικια 72 χρονων ο ερμηνευτης της επιτυχιας Sunny (1966),Bobby Hebb.
*Στις 25 Αυγουστου στις Σπετσες ο γαμος του πριγκηπα Νικολαου με την Τατιανα.Η νυφη και η οικογενεια της μενουν στο ξενοδοχειο «Ποσειδωνιο» ,ενώ ο Κωνσταντινος,η Αννα Μαρια,ο Νικολαος στην επαυλη της οικογενειας Μαυρολεοντος.Το μυστηριο θα τελεστει στην Μητροπολη(αγιος Νικολαος).Η δεξιωση θα πραγματοποιηθει στην περιοχη Κουζουλου των Σπετσων.
*Riva Yacht Club λειτουργει στο Rigas Hotel,στον Βραχο της Αθυτου,
*Μονο μια βιλλα πουληθηκε από αυτές του time share του Πορτο Καρρας.Ισως επειδη είναι ακριβες.
*Αν βρεθειτε στο Μαιαμι τρια πραγματα που πρεπει να δειτε:1.Walt Disney World Vacation Kingdom 2.Sea World 3.Cape Kennedy Spaceport.
*Το Σαν Ρεμο βρισκεται στην Ριβιερα των λουλουδιων-με λουλουδια να φυτρωνουν ολο τον χρονο,λογω του υποτροπικου κλιματος,με μεση θερμοκρασια 9-25 βαθμους.Απεχει 140 χλμ από το αεροδρομιο της Γενοβα,66 χλμ από το αεροδρομιο της Νικαιας,60 χλμ από το αεροδρομιο της Albenga.
*2 και 3 Οκτωβριου στο Μεγαρο Μουσικης Θεσσαλονικης τα εθνικα Μπαλλετα της Γεωργιας.
*Στις 20 Ιανουαριου 1969 στο Αλεξανδρειον Μελαθρον Θεσσαλονικης η εφημεριδα «Εσπερινη Ωρα» ωργανωσε τον 3ο Διαγωνισμο συγκροτηματων με συμμετοχη των Ολυμπιανς-Καρμεν Καστιλλιο-Τωνη Στρατη-Στραιηντζερς-Λινο Φαμπιανι-Απταιτ-Πλαιηερς-Μπλου Βελβετ.
*Το παραμυθι συνεχιζεται.Τωρα η Καμερον Ντιαζ φερεται να αγοραζει επαυλη 5 δωματιων κοντα στις Κουκουναριες της Σκιαθου.Η ιδια το γνωριζει;
*Συναυλια Ντεμη Ρουσσου στις 6 Σεπτεμβριου στη Θεσσαλονικη.Στις 17 Οκτωβριου στην Μοσχα και στις 4 Δεκεμβριου στο Βουκουρεστι.
*40 μαρινες εχει η Κροατια.
*Τον Απριλιο του 1964 οι Φορμιγξ εδωσαν συναυλια στο Θεατρο της Εταιρειας Μακεδονικων Σπουδων υπερ αποπερατωσεως του Εκπαιδευτικου Κεντρου του Σωματος Ελληνιδων Οδηγων-προεδρος η Ποπη Ζαχαροπουλου,αδελφη του Γιαννη Βελλιδη.
*7-8 Σεπτεμβριου 1968,στο πλαισιο της 33ης ΔΕΘ ο Τζοννυ Χαλλυνταιη και η Συλβι Βαρταν τραγουδησαν στο Παλαι ντε Σπορ.
*Αν βρεθειτε στο Λας Βεγκας κλειστε θεση σε ένα από τα μονοκινητηρια αεροπλανακια για πτηση μεσω του Γκραν Κανυον-ένα εργο τεχνης της φυσης.Θα δειτε αριστερα και δεξια 2 δισεκατομμυρια χρονια γηινης ιστοριας –στα τειχη της ατελειωτης χαραδρας .Καθημερινα γινονται 150 πτησειςΟταν πεταξε ο ειλικρινως υμετερος το εισιτηριο αρχιζε από 78 δολλαρια κι εφθανε τα 228 για τριημερη ξεναγηση+δυο νυκτες.
*Το αγαπημενο μας ξενοδοχειο στο Σαν Φρανσισκο Fairmont Hotel.Και μην ξεχασετε μια επισκεψη στα υπεροχα δαση Muir με τα γιγαντιαια δενδρα.

No comments:

Post a Comment