Wednesday, August 25, 2010

ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΛΗ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ

Μπορεί η ταινία 'Όσα παίρνει ο Άνεμος' να έχει αφήσει εποχή και να έκανε την πρωταγωνίστρια Scarlet O'Hara -κατά κόσμον Vivien Leigh- διάσημη στα πέρατα του κόσμου, όμως φαίνεται πως η Vivien κρατούσε καλά κρυμένο ένα μεγάλο μυστικό... Όπως αποκαλύπτει ο συμπρωταγωνιστής της Darwin Porter, η διάσημη ηθοποιός ήταν αμφιφυλόφυλη!

Μόλις κυκλοφόρησε η βιογραφία της λαμπερής πρωταγωνίστριας δια χειρός του συμπρωταγωνιστή της και στο Hollywood έχει ξεσπάσει σάλος, αφού μεταξύ άλλων ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως η Vivien Leigh ήταν bisexual. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως ο γάμος της Vivien Leigh με τον Laurence Olivier ήταν μια μεγάλη απάτη και πως τον παντρεύτηκε ώστε να κρύψει τις ιδιαίτερες σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Ακόμα, παρουσιάζει την πρωταγωνίστρια ως μια γυναίκα με ακόρεστη όρεξη για άντρες–ζιγκολό, τους οποίους 'ψώνιζε' από γνωστό οίκο ανοχής του L.A. Μάλιστα περιγράφεται ένα περιστατικό, στο οποίο η διεύθυνση ξενοδοχείου στην Ιταλία αναγκάστηκε να την διώξει κακήν κακώς γιατί είχε μαζέψει στο δωμάτιό της, πολλούς άνδρες, τους οποίους πλήρωνε με τσιγάρα, κοσμήματα, μετοχές και ομόλογα!

Σίγουρα το βιβλίο έρχεται να ταράξει τα νερά και την εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα για τη λαμπερή πρωταγωνίστρια...

No comments:

Post a Comment