Thursday, January 30, 2020

Την βασιλόπιττα του έκοψε το ΔΣ του ΕΕΘ
Ονοματοδοσία της αίσθουσας συσκέψεων σε «Αίθουσα Αριστείδης Ποζρικίδης»
 
Αίθουσα «Αριστείδης Ποζρικίδης» θα λέγεται στο εξής η Αίθουσα Συσκέψεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αναγνώρισης και τιμής στη μνήμη του επί δεκαετίες εκπροσώπου των επαγγελματιών, που έφυγε προ ημερών από τη ζωή!
Αυτό αποφάσισε ομόφωνα, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Θ., καθώς «ο εκλιπών ήταν ο δάσκαλος και ο μέντορας όλων μας, όλων των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τα κοινά των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Μιχάλης Ζορπίδης.
Η συνεδρίαση άρχισε με ενός λεπτού σιγή και τον κ. Ζορπίδη, όπως και τον επίτιμο πρόεδρο Νίκο Τσαρούχα να αναφέρονται στη συνέχεια στη διαδρομή και την προσφορά του Αριστείδη Ποζρικίδη.
 
Η βασιλόπιτα του ΔΣ
Στη χθεσινή συνεδρίαση έγινε και η παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Ζορπίδης έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου του Ε.Ε.Θ. τονίζοντας ότι "η διοίκηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να προασπίζει τα συμφέροντα των επαγγελματιών».
Τυχερή της βραδιάς, που βρήκε το φλουρί, ήταν η υπάλληλος του λογιστηρίου Μαρία Μπαξεβάνη.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, μέλη του ΔΣ ζήτησαν να γίνει παρέμβαση στον Δήμο Θεσσαλονίκης προκειμένου να δοθεί παράταση στην προθεσμία καταβολής του τέλους των τραπεζοκαθισμάτων. Ο κ. Ζορπίδης απάντησε θετικά.
Τέλος, το ΔΣ εξέτασε θέματα λειτουργίας του ΕΕΘ.

No comments:

Post a Comment