Thursday, January 30, 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 'ΙΑΝΟ'

εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν (Δευτ. 03/2-Κυρ. 09/2) στον ΙΑΝΟ (Αριστοτέλους 7) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για:

Παρουσίαση βιβλίου

1.Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 19:00 οι εκδόσεις Άγρα παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της Έλενας Πέγκα με τίτλο Αθήνα-Δελχί-Αθήνα. Θα μιλήσουν οι: Άκης Δήμου συγγραφέας, Χρύσα Νάνου δημοσιογράφος. Θα συντονίσει ο δημοσιογράφοςΓιώργος Τούλας.

2.Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 19:00 οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο IANOS παρουσιάζουν στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Μ. Αναγνωστάκης» στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το βιβλίο Η τελευταία μπλόφα. Το παρασκήνιο του 2015. Οι συγκρούσεις. Το Plan B. Θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Καιρίδης Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο-Βουλευτής Ν.Δ., Εύα Καϊλή Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛΝίκος Μαραντζίδης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα και στο Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας και οι συγγραφείς του βιβλίου. Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Η Καθημερινή, Σταύρος Τζίμας.

3.Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 18:00, ο Αλέξης Λάππας παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο του Το δώρο της εφηβείας, εκδόσεις Εν πλω. Θα μιλήσουν οι Λίλιαν Αθανασοπούλου Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων, Διευθύντρια ΕΣΥ, Χρυσόστομος Σταμούλης Καθηγητής Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ., Μουσικοσυνθέτης - Μαέστρος, Στέλλα Μιχαηλίδου Συγγραφέας - Σκηνοθέτης Παιδικών και Νεανικών Έργων, Χορογράφος, Ηθοποιός.

No comments:

Post a Comment