Thursday, September 26, 2019

«Το Κόκκινο Ποτάμι» κάνει στάση στη Θεσσαλονίκη


Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Open θα δώσουν το παρών στη μεγάλη εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει τη Κυριακή (29/9) στη Θεσσαλονίκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων
Η μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: «Πόντος, ματωμένη γη» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης. Θα συμμετέχουν καλλιτέχνες, αλλά και χορευτές ποντιακών σωματείων της Ομοσπονδίας.
Τηνπαράσταση θα πλαισιώσουν οι μικροί λυράρηδες της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, ενώ θα συμμετέχει και η ζωγράφος Σοφία Αμπερίδου δημιουργώντας έργα για τη μνήμη και την ιστορία των Ποντίων. Τραγουδούν, χορεύουν και διαβάζουν για τη μνήμη οι: Mπάμπης Ιορδανίδης, Θεόδωρος Κωτίδης, Χριστίνα Λαχανά, Αννέτα Μαρμαρινού, Γιώργος Μωυσιάδης, Δημήτρης Ξενιτόπουλος, Αγγελική Παμπουκίδου, Αλέξης Παρχαρίδης, Θεόφιλος Πουταχίδης, Στάθης Παυλίδης, Γιάννης Σανίδης και Δέσποινα Φιλίππου.
Την παρουσίαση της βραδιάς έχει αναλάβει ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας και την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν η Χριστίνα Σαχινίδου και ο Γιώργος Μιχαηλίδης.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

No comments:

Post a Comment