Friday, September 13, 2019

Ο ιδιωτικός νησιωτικός παράδεισος που πρέπει να νοικιαστεί… ολόκληρος

Βρίσκεις άλλους 51, πληρώνεις 900.000 ευρώ για 7 νύχτες και έφυγες


Ο ιδιωτικός νησιωτικός παράδεισος που πρέπει να νοικιαστεί… ολόκληρος


Ένα ειδυλλιακό και εξωτικό νησάκι μήκους 6 χιλιομέτρων φιλοξενεί με την απαραίτητη δόση πολυτέλειας 52 άτομα με έναν όρο: πρέπει να το κλείσεις ολόκληρο.
Είναι ένα από τα πλέον απομονωμένα νησιά του Νοτίου Ειρηνικού και το λένε Nukutepipi, πηγαίνοντας την έννοια της ιδιωτικότητας σε άλλο επίπεδο.
Ο παράδεισος της Γαλλικής Πολυνησίας με τα 16 πανέμορφα καταλύματα πάνω στις λευκές ακτές είναι εκεί για να χαρίσει τις διακοπές των ονείρων τους σε ομάδες ανθρώπων.
Παρθένο και ανεκμετάλλευτο μέχρι πρόσφατα, το τροπικό Nukutepipi είναι από τα μικρότερα νησάκια της Γαλλικής Πολυνησίας, κάπου 6.000 χιλιόμετρα από την πλησιέστερη στεριά (2 ώρες με το αεροπλάνο από την Ταϊτή).
Προσφέρει πολλές δραστηριότητες αναψυχής, όπως θαλάσσια σπορ, σπα, κινηματογράφο, αίθουσες παιχνιδιών, ακόμα και γκαλερί τέχνης.
Έχει το δικό του ιδιόμορφο οικοσύστημα, καθώς πολλά από τα φυτά του συναντώνται μόνο εδώ. Ταυτοχρόνως, στεγάζει και 15 είδη εξωτικών πουλιών.
Το καμάρι των καταλυμάτων, το Master Residence, έχει τη δική του πισίνα και περικλείεται από άλλα 15 μπανγκαλόου περιμετρικά του νησιού. Το οποίο έχουν οι λουόμενοι στην αποκλειστική τους ευχέρεια κάθε φορά.
Το Nukutepipi φιλοξενείται σε αρκετές πλατφόρμες ενοικίασης και στην AirBnb, για παράδειγμα, δεν μπορείς να το κλείσεις για λιγότερο από 7 μέρες. Με τιμές που ξεκινούν από τις 900.000 ευρώ…

No comments:

Post a Comment