Thursday, August 29, 2019

 
Σ.Α.Α.Κ. ANATOLIA                                                                          View in browser
 
 
["SAAK"]
 
 
 
 
 
SECOND SCHOLARSHIP RUN 2019
 
2ος Αγώνας Δρόμου για τις Υποτροφίες
του Κολλεγίου Ανατόλια
 
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, 11:00 π.μ.
Κολλέγιο Ανατόλια
Ονομαστικές Εγγραφές έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2019
 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια και το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνουν Αγώνα Δρόμου για την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού. Ο Αγώνας Δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στις 11 το πρωί, στο campus του Κολλεγίου Ανατόλια και του ACT, και περιλαμβάνει μία διαδρομή 5 χλμ. και μία διαδρομή 600 μ. για παιδιά έως ΣΤ’ Δημοτικού. Η διαδρομή είναι ξεχωριστή με τα πανέμορφα δενδρόφυτα μονοπάτια και τη σπάνια χλωρίδα, και ιδανική για όσους αγαπούν τον αθλητισμό, το τρέξιμο, τη φύση, και πιστεύουν στη μεταμορφωτική δύναμη της εκπαίδευσης.
 
Η παροχή υποτροφιών είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Κολλεγίου Ανατόλια από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του στη Μερζιφούντα του Πόντου. Σε κάθε περίοδο της ιστορίας του το Κολλέγιο Ανατόλια υποστήριζε μαθητές με περιορισμένα οικονομικά μέσα από όλη την Ελλάδα βοηθώντας τους να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.
 
Το Κολλέγιο Ανατόλια έχει δημιουργήσει, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα, και έχει χορηγήσει συνολικά περισσότερες από 1.000 υποτροφίες με κριτήρια που αξιολογούν την οικονομική κατάσταση του μαθητή και την επίδοσή του. Σήμερα, σχεδόν το 25% του μαθητικού σώματος του Κολλεγίου Ανατόλια λαμβάνει υποτροφία από 100% ως 25% του ποσού των διδάκτρων. Οι υποτροφίες προέρχονται από κληροδοτήματα και δωρεές προς το σχολείο από ιδιώτες, φορείς και ιδρύματα που αναγνωρίζουν την αξία της ποιοτικής εκπαίδευσης, και ενισχύονται από ενέργειες όπως η συγκεκριμένη. Ο Σύλλογος Αποφοίτων είναι σταθερός υποστηρικτής του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίο Ανατόλια.
 
 
Αγώνας Δρόμου 5.000μ.
 

Συμμετοχή €10,00 στον Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια
Συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής παρακάτω)
Απαραίτητη είναι και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα για τη συμμετοχή των ανήλικων δρομέων την ημέρα του αγώνα
Πληροφορίες καταβολής της συμμετοχής των €10,00: Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια τ. 2310 238 835
 
 Δηλώστε συμμετοχή για τον Αγώνα Δρόμου 5.000μ.
 
 
Παιδικός αγώνας 600μ.
 
Δωρεάν συμμετοχή
Συμμετέχουν μαθητές -τριες Δημοτικού Σχολείου (Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής παρακάτω)
Απαραίτητη είναι και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα για τη συμμετοχή των ανήλικων δρομέων την ημέρα του αγώνα
 
 Δηλώστε συμμετοχή για τον Παιδικό αγώνα 600μ. 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια 2310 238 835
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Κολλεγίου Ανατόλια 2310 398 260
 
 
 
 
Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια
Morley House
Campus Κολλεγίου Ανατόλια
55535 Πυλαία
t| 2310 238835
saak@saak.gr
www.saak.gr
Facebook
LinkedIn
YouTube
 
 
 
 
© 2019 Σ.Α.Α.Κ.
 
 
 

No comments:

Post a Comment