Wednesday, August 28, 2019




ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΣΤΟΥ 'ΠΙΕΡΟ'Σ'








ΜΕΡΟΣ 5ο

ΜΥΚΟΝΟΣ,ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1985

@Πιο λιγος κοσμος φετος στη Μυκονο.Με αποντες ολους η περιπου ολους τους επωνυμους κοσμικους των Αθηνων και της Θεσσαλονικης και τους εκπροσωπους του διεθνους τζετ σετ.
@Ουτε δεξιωσεις,ουτε κοκτειλ οπως παλια.Αραια και που καποιο σπιτι καλει η καποιος ξενος δεχεται κοσμο στο γιωτ του,αλλα οι μερες και νυκτες των συνεχων κοσμικων συναθροισεων φαινεται οτι ανηκουν στο παρελθον.Το βλεπεις στο ‘Ρεμετζο’ και τις ‘Εννεα Μουσες’.Οι ντισκοτεκ γεμιζουν παντα (μετα τις 12.30) αλλα η πλειοψηφια των θαμωνων ειναι παντελως αγνωστοι στους πιστους εραστες του νησιου.
@Ακομα και ο Μπιλλυ Μπο που εχει πανεμορφο και ανοικτο σπιτι,και αλλοτε περνουσε το μισο καλοκαιρι στη μπουτικ του και στις παραλιες,φετος πηγε καθυστερημενα για να μεινει μολις 20 μερες,πριν ερθει στη Θεσσαλονικη για να ανακαινισει το καταστημα του.
@Τα μπαρ-παμπ ειναι παντα ωραια εστω και με πιο λιγο κοσμο.Το ‘Αννα’ς’ εγινε ‘Κ’ κι αλλαξε διευθυνση.Το ‘Καστρο’ εχει εξοχη κλασσικη μουσικη,υπεροχη θεα και ενα strawberry champagne που ευκολα γινεται το ποτο σου
@Ο μικρος εξωστης του ‘Μονπαρνας’,πανω απο την φωτισμενη θαλασσα ειναι μαγευτικος και οι φρουτοχυμοι του ‘Καπρις’ καταναλισκονται χωρις περιορισμο χαρη στην ευχαριστη  ambiance.
@Υπαρχει παντα το Seven Sins,απεναντι απο το καταστημα του Λαλαουνη,που δεν σταματησε να κανει χρυσες δουλειες ,αλλα ο μεσος ορος ηλικιας εχει ανεβει.
@Ισως το καλυτερο φαγητο ανηκει στην κουζινα του ‘Εντεμ’,ενω και το ‘Φιλιππη’ και αλλα δυο-τρια καταστηματα συναγωνιζονται σε ποικιλια και σε ποιοτητα.
@Στου ‘Πιερρο’ς’ ,στη ‘Νεφελη’ και στο ‘Μαντω’ αλλοτε το επικεντρο του κεφιου τις βραδυνες και μεταμεσονυκτιες ωρες,τωρα τα πραγματα ειναι πιο ησυχα.Ο φοβος του AIDS προκαλεσε μειωση των gay επισκεπτων του νησιου,που παλια συντηρουσαν τις πιο τρελλες νυκτες,με εκκεντρικες εμφανισεις,χορους και παρτυ.
@Η Ψαρρου παντα στις δοξες της και συντηρητικη.Το Αγκραρι και η Ελια απο τις πιο αγαπημενες παραλιες.Νο 1 στην προτιμηση της νεολαιας  το  Paradise,που χαρη στο καμπινγκ δεν επεσε ποτε. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

No comments:

Post a Comment