Wednesday, August 28, 2019

image.jpeg


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
ΕΚΔΡΟΜΗ στα ΣΚΟΠΙΑ και ΑΧΡΙΔΑ

Σας ενημερώνουμε ότι το ΜΚΣΤ θα πραγματοποιήσει τριήμερη εκδρομή στα Σκόπια – Αχρίδα από Παρασκευή 27.09 έως και Κυριακή 29.09.2019 στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης του MOMus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων στο τέλος του Σεπτέμβρη, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα συνεργασιών του MOMus με φορείς και μουσεία της ΝΑ Ευρώπης.
Η εκδρομή θα γίνει οδικώς με αντίτιμο 345,00-420,00€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (ανάλογα με τα άτομα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον) και επιβάρυνση 55,00€/άτομο για μονόκλινο δωμάτιο. 
Αριθμός ατόμων
Τιμή κατ' άτομο σε δίκλινο
Διαφορά μονόκλινου
10 - 15 άτομα
420 €
55 €
16 -20 άτομα
360 €
55 €
21 -25 άτομα
345 €
55 €

Περιλαμβάνονται:
Οδικές μεταφορές, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στα Σκόπια και 4* στην Οχρίδα, πρωινό (εκτός της 1ης ημέρας), περιηγήσεις και ξεναγήσεις, συνοδός - αρχηγός, τοπικοί αγγλόγωνοι ξεναγοί (Σκόπια/ Οχρίδα/ Μπίτολα) ασφάλεια αστικής ευθύνης, ασφάλεια ιατρικής κάλυψης, Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων και μνημείων, γεύματα και ποτά, προσωπικά έξοδα, φιλοδωρήματα, οτιδήποτε προσωπικό.
Η όσο γίνεται συντομότερη  εκδήλωση ενδιαφέροντος και δήλωση συμμετοχής θα διευκόλυνε πολύ τους διοργανωτές της εκδρομής.

Δηλώσεις συμμετοχής με την αντίστοιχη προκαταβολή 200,00€ /άτομο, έως το Σάββατο 07.09.2019 και εξόφληση έως Δευτέρα 16.09.2019, στο γραφείο ΚΑΝΩΝ, Τσιμισκή 130, 1ος όροφος, Τ.: 2310 237066 & 2310 274045, e-mail: info@kanon.gr   & kanontours@gmail.com καθώς και στον τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK (IBANGR41 0140 7040 7040 0200 2010 686) με δικαιούχο τον Τεζαψίδη Παναγιώτη του Ευριπίδη.
Ακυρώσεις: Από Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και μετά,  παρακράτηση της προκαταβολής. Από  Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 και μετά, παρακράτηση ολόκληρου του ποσού.
Σημειώνεται ότι:
  1. Για να είναι έγκυρη μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή.   
Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψη.
  1. Έγχρωμο αντίγραφο του εγγράφου με το οποίο θα ταξιδέψετε. 
Έγχρωμο σκαναρισμένο αντίγραφο του διαβατηρίου σας (το δισέλιδο με την υπογραφή)  
το οποίο πρέπει να ισχύει τουλάχιστον 6 μήνες μετά την επιστροφή σας στην Ελλάδα ή 
αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες η οποία να έχει εκδοθεί από το 2005
και μετά.
  1. Υπογραφή της σύμβασης συμμετοχής.
Η σύμβαση επιβάλλεται από το Π.Δ.339/96 σε εφαρμογή της Οδηγίας  90/314/ΕΟΚ για τα οργανωμένα ταξίδια και τις οργανωμένες  διακοπές και περιηγήσεις, στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία του γραφείου και ότι αποδέχεστε τους όρους για το συγκεκριμένο ταξίδι. 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μας ενημερώσουν για τα παρακάτω στοιχεία (σύμφωνα με τα οποία θα εκδοθούν οι αποδείξεις), τους για να καταχωρηθούν στο σύστημα των κρατήσεων: 
Ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, ΑΦΜ & ΔΟΥ, διεύθυνση, ΤΚ & τηλέφωνο κατοικίας, κινητό & e-mail.
Σε περίπτωση που κάποιος θα χρειαστεί τιμολόγιο, θα μας ενημερώσει για τα αντίστοιχα στοιχεία: Επωνυμία επιχείρησης, διακριτικός τίτλος,  επάγγελμα, ΑΦΜ & ΔΟΥ, διεύθυνση, τηλέφωνο & e-mail.
  1. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής.
5.     Η πολιτική ακυρώσεων που αναφέρεται στους όρους συμμετοχής αφορά τα ομαδικά ταξίδια του γραφείου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
1η ημέρα (27.09.2019) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΚΟΠΙΑ
Αναχώρηση το πρωί για τα Σκόπια. Πέρασμα συνόρων από τους Ευζώνους. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα (28.09.2019) ΣΚΟΠΙΑ - ΟΧΡΙΔΑ
Το πρωί ξενάγηση στη πόλη των Σκοπίων, όπου μεταξύ των άλλων θα δούμε το φρούριο Καλέ, το τζαμί του Μουσταφά Πασά, την εκκλησία Αγίας Αναλήψεως του Σωτήρος, τα Τουρκικά Λουτρά Νταούτ Πασά. Συνεχίζουμε με το μνημείο του Ολοκαυτώματος και το σπίτι μνημείο της Μητέρας Τερέζας. Θα συνεχίσουμε οδικώς για την πανέμορφη πόλη της Οχρίδας, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα δούμε τη παλιά πόλη, με τα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα (29.09.2019) ΟΧΡΙΔΑ - ΜΠΙΤΟΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στο βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ παλιά έδρα της Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες στη νότια πλευρά της λίμνης του Μοναστηριού. Θα συνεχίσουμε για τη Bitola. Στη διαδρομή, στάση στη Galichica, όπου μπορείτε να δείτε και τις 2 λίμνες, την Οχρίδα και την Πρέσπα. Άφιξη στη Bitola και επίσκεψη στην αρχαία βυζαντινή Ηράκλεια. Μετά το μεσημέρι, πέρασμα συνόρων και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.
Σημειώνουμε ότι το πρόγραμμα της εκδρομής υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει στη σειρά των επισκέψεων και των ξεναγήσεων ανάλογα με τον προγραμματισμό των εγκαινίων της έκθεσης του MOMus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από το ΜΚΣΤ, σας παρακαλούμε να το σημειώσετε στο ακόλουθο μέιλ ma.ke.sy.te.1979@gmail.com

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η Πρόεδρος
Έλζα Γυιόκα
Η Γ. Γραμματέας 
Μαρία Τριανταφυλλίδου

No comments:

Post a Comment