Wednesday, December 26, 2018

Survivor 3: Μεγάλες αλλαγές στο  παιχνίδι 

Σάκης Τανιμανίδης
Σάκης Τανιμανίδης  INSTAGRAM

Το φετινό παιχνίδι επιφυλάσσει στους τηλεθεατές μεγάλες αλλαγές και πολλές ανατροπές. Αρκετές θα είναι οι διαφορές από τα προηγούμενα δύο Survivor και θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα θυμόμαστε.

Το Survivor 3 πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2019 και ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για το πώς θα είναι το  παιχνίδι.
Οι ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών, που είχαμε δει και στα δύο προηγούμενα Survivor, αποτελούν πια παρελθόν και θα πρέπει να τις ξεχάσουμε εντελώς, αφού το φετινό Survivor θα έχει τους Κόκκινους και τους Μπλε. Η κόκκινη ομάδα θα αποτελείται από Τούρκους παίκτες, ενώ η μπλε ομάδα από Έλληνες.
H παραγωγή αναζητά ήδη τους νέους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι, οι οποίοι είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα είναι celebrities. Ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί οι δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες, γι' αυτό και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο οι Κόκκινοι και οι Μπλε να απαρτίζονται από αθλητές.
Τα πρόσωπα θα κληθούν να αποδείξουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες στους δοκιμαστικούς στίβους μάχης, οι οποίοι θα στηθούν σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα πριν από την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης. Επιπλέον στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη θα βρίσκεται μάλλον ο Γιώργος Λιανός.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρουσιαστές δεν θα είναι μόνο οι προαναφερόμενοι. Καθώς οι ομάδες θα χωρίζονται σε Έλληνες και Τούρκους, το ίδιο θα συμβεί και με τους παρουσιαστές. Επομένως, τα πρόσωπα που θα παρουσιάζουν το Survivor 3 θα είναι τέσσερα, ανάμεσά τους και ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί.

No comments:

Post a Comment