Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Τέξας, Νέα Υόρκη είναι μεταξύ των περιοχών στον κόσμο όπου έγιναν, τη χρονιά που μας πέρασε, οι πιο απίθανες αγοραπωλησίες ακινήτων. Deal που κόβουν την ανάσα, με το υψηλότερο να φτάνει τα 270 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη Daily Mail, σε έναν χορό εκατομμυρίων και ποσών με εννέα ψηφία.
Στην κινεζική πόλη Suzhou, δυτικά της Σαγκάης, πουλήθηκε έναν γιγάντιο σπίτι με 32 υπνοδωμάτια και 32 μπάνια. Χαρακτηρίζεται «το σπίτι του ενός δισεκατομμυρίου»- λόγω της αξίας του σε γουάν- και σημείωσε ρεκόρ στην Κίνα με ποσό 154 εκατομμυρίων δολαρίων.
kadfjfhsadf11
Στην πρώτη θέση ωστόσο βρίσκεται πολυτελής κατοικία στο Χονγκ Κονγκ που πουλήθηκε πέρσι έναντι 270 εκατομμυρίων δολαρίων.
Αποτέλεσμα εικόνας για house hong kong 270 million
Αποτέλεσμα εικόνας για house hong kong 270 million
Αποτέλεσμα εικόνας για house hong kong 270 million
kadfjfhsadf1
Έναντι 87,7 εκατομμυρίων δολαρίων αποκτήθηκε πέρσι το κορυφαίο διαμέρισμα «στα ψηλά» του ουρανοξύστη στο 432 της Park Avenue, στη Νέα Υόρκη, στο υψηλότερο κτίριο κατοικιών στον κόσμο.
kadfjfhsadf12
Στο Τέξας, ο Andrew Beal κατέβαλε 100 εκατομμύρια δολάρια για έπαυλη στο Ντάλας. Το ψηλοτάβαναο και επιβλητικό Crespi Hicks Estate διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και περιβάλλεται από τεράστια έκταση.
kadfjfhsadf2kadfjfhsadf3kadfjfhsadf4
Στο Λος Άντζελες, ο ιδιοκτήτης των Detroit Pistons Tom Gores έδωσε το ίδιο ποσό για κατοικία περίπου 3000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Holmby Hills. Στην οικία στο 301 North Carolwood Drive, απέναντι από το σπίτι του Φρανκ Σινάτρα, έμενε κάποτε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ.
kadfjfhsadf5kadfjfhsadf6kadfjfhsadf7kadfjfhsadf8kadfjfhsadf9
Ο Χιού Χέφνερ πούλησε την περίφημη Playboy Mansion για 100 εκατομμύρια δολάρια στον 33χρονο Daren Metropoulous, ο οποίος σκοπεύει να ενώσει την φημισμένη έπαυλη με το δικό του σπίτι.