Thursday, January 26, 2017

Η Μαλία Ομπάμα μετακομίζει στη Νέα Υόρκη και ξεκινάει δουλειά -Καμία σχέση με πολιτική

Μπορεί ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα να κρατάνε ακόμη κλειστά, ή να μην ξέρουν και οι ίδιοι, τι ακριβώς θα κάνουν το αμέσως επόμενο διάστημα, ωστόσο, η μεγαλύτερη κόρη τους Μαλία έχει πλήρες σχέδιο για τον εαυτό της. 
Αν και από πέρυσι είχε ανακοινωθεί ότι η Μαλία Ομπάμα, η οποία τελείωσε το σχολείο το περασμένο καλοκαίρι, τη χρονιά που διανύουμε θα... κάθεται και η φοίτησή της στο Χάρβαρντ θα αρχίσει από το Σεπτέμβριο του 2017, έγινε γνωστό ότι η 18χρονη Ομπάμα μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για... δουλειά! 
Οπως αναφέρουν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ η Μαλία Ομπάμα από το Φεβρουάριο θα εργάζεται στα γραφεία της Weinstein Company στη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία ασχολείται με κινηματογραφικές παραγωγές (η νεαρή Ομπάμα θέλει να σπουδάσει σκηνοθεσία ενώ έχει ήδη, κάποια καλοκαίρια, δουλέψει σε στούντιο γνωστών τηλεοπτικών σειρών). 
Διευθυντές της εταιρείας είναι οι Μπομπ  και Χάρβεϊ Γουεϊνστέιν, οπαδοι των Δημοκρατικών. 
Στα ανεξάρτητα στούντιό του έχουν γυριστεί πολλές ταινίες, ανάμεσά τους οι βραβευμένες με χρυσή σφαίρα φέτος Lion και The Founder. Επίσης στα εν λόγω στούντιο παράγονται και η εταιρεία αναλαμβάνει τη διανομή γνωστών τηλεοπτικών σειρών. 
Το τι ακριβώς θα κάνει η πρώην Πρώτη Κόρη δεν έχει διευκρινιστεί. Σε κάθε περίπτωση η νέα της ζωή στη Νέα Υόρκη θα ξεκινήσει από το Φεβρουάριο. 
Προς το παρόν η νεαρή Ομπάμα βρίσκεται στη χιονισμένη Γιούτα για να παρακολουθήσει ενα φεστιβάλ ταινιών. 
Εχοντας στο πλευρό της άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ένοικος του Λευκου Οίκου, η Μαλία εθεάθη φορώντας το shearling μπουφάν της και ένα πράσινο σκουφάκι να τρώει με παρέα αλλά να κάνει και τα ψώνια της.

No comments:

Post a Comment