Sunday, January 29, 2017


Ο γύρος στη Θεσσαλονίκη έχει παράδοση, ποσότητα και ποιότητα.
Το «πιτόγυρο» ή, χαϊδευτικά, το «γυράκι» δεν είναι απλά το κλασσικό ελληνικό γρήγορο γεύμα, για κάποιους είναι πλέον έννοια. Μια νοστιμιά που χορταίνει, που συνδέεται με διάλειμμα από τη δουλειά, με καλή παρέα στο σπίτι και συνήθως προβολή ποδοσφαιρικού γεγονότος, με τη στιγμή εκείνη μετά το ξενύχτι, που θέλεις οπωσδήποτε να φας κάτι. Στη Θεσσαλονίκη ο γύρος έχει παράδοση, ποιότητα και ποσότητα ενώ εκτός από την πίτα φιλοξενείται και σε άλλα είδη ψωμιού με ποικιλία σε σαλάτες και συνοδευτικά. Για δείτε που θα τον απολαύσετε στο αφιέρωμα που έχουμε ετοιμάσει.
Γύρος της ΑριστοτέλουςΔιεύθυνση: Αριστοτέλους 24
Από τα πλέον γνωστά «γυράδικα» της Πλατείας Αριστοτέλους αλλά και της πόλης με παρουσία από το 1996 αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για λαχταριστό γύρο και μεγάλη ποικιλία από κρεατικά σε μερίδες ή χορταστικά σάντουιτς. Σπεσιάλιτέ του το «Θρεφτάρι», η λαγάνα που γεμίζει με πλούσιο γύρο και πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι και κέτσαπ-μουστάρδα. Επίσης, έχει ανανεώσει το μενού του με πάρα πολλές επιλογές ακόμη και για όσους κάνουν δίαιτα.
Λάδι και ΡίγανηΔιεύθυνση: Ερμού 51 & Αριστοτέλους 20
Το Λάδι και Ρίγανη αποτελεί την πλέον αγαπημένη γωνιά της Πλατείας Αριστοτέλους. Απολαύστε το γεύμα σας σε έναν χώρο που συνδυάζει την μοντέρνα αισθητική και την παράδοση, προσφέροντας τις αγαπημένες ελληνικές γεύσεις με μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα. 


Οδοντογλυφίδα (κέντρο)
Διεύθυνση:
 Παύλου Μελά 20
Έχει καθιερωθεί πλέον και μας περιμένει στην Παύλου Μελά για να μας ευχαριστήσει μ’ ένα ανανεωμένο μενού. Ο γύρος του είναι από τους καλύτερους στην πόλη και τον απολαμβάνετε με πολλούς συνδυασμούς ενώ ο γύρος κοτόπουλο ψήνεται στη σχάρα κι είναι κάτι διαφορετικό.
Devido
Διευθύνσεις καταστημάτων:
Β. Όλγας 213 & Σοφούλη
Παπαναστασίου με Πλαστήρα (Χαριλάου)
Π. Μελά 23 με Καραολή & Δημητρίου (Εύοσμος)
Εδώ και 22 χρόνια, τα καταστήματα Devido είναι κοντά σας πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν και να σας ταξιδέψουν τόσο με τα υπέροχα πιάτα τους όσο και με τον ζεστό και ανανεωμένο τους χώρο, με προσωπικό εκπαιδευμένο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.
Ψήσου στα Κάρβουνα
Διεύθυνση: 
Παύλου Μελά 1
Είναι γνωστό πως όλος ο κόσμος μιλάει για τον Θεσσαλονικιώτικο γύρο, και το Ψήσου στα Κάρβουνα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα μέρη όπου μπορείς να τον απολαύσεις. Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον δίπλα στο Λευκό Πύργο, δε θα ξαναπεινάσει κανείς.
Γιοκ Μπαλίκ
Διεύθυνση: 
Εθνικής Αμύνης 34
Ένα από τα most highly rated σημεία για γρήγορο ποιοτικό φαγητό στο κέντρο της πόλης, θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τις πρωτότυπες γεύσεις του που καλύπτουν όλα τα γούστα. Αν δεν έχετε δοκιμάσει «μπουρί» γιοκ μπαλίκ απλά κάντε το.
Τα Σπάτα
Διεύθυνση: 
Αριστοτέλους 28
Μαγειρευτά, της ώρας, σάντουιτς, σαλάτες, κοτόπουλα σούβλας… με τόσες επιλογές αποκλείεται να μην ικανοποιηθούν όλες οι προτιμήσεις. Μέσα από το site μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και να επωφεληθείτε προσφορών.


No comments:

Post a Comment