To εστιατόριο, όπου τρως και πίνεις για μιάμιση ώρα όσο θέλεις μόνο με 14€!
Απέναντι από τη Ρωμαϊκή Αγορά, στην οδό Ολύμπου, οι κατσαρόλες, τα ταψιά και τα τηγάνια φιλοξενούν καθημερινά καλομαγειρεμένα πιάτα, με γκουρμέ άποψη, που μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστα μόνο με 14€, κάθε μέρα, όποια στιγμή θελήσετε αρκεί να κρατήσετε χρόνο. Ναι, σωστά ακούσατε. Το φαγητό είναι απεριόριστο αλλά ο χρόνος δεν είναι. Μπορείτε να απολαύσετε όποιο πιάτο του καταλόγου θέλετε και να το συνοδεύσετε με κρασί, αποστάγματα και μπύρα (επιλογής του εστιατορίου) αλλά πρέπει να γίνει μέσα σε 90 λεπτά. Μέσα σε μιάμιση ώρα μπορείτε να απολαύσετε ό,τι σας κάνει όρεξη αρκεί να τηρήσετε τον χρονικό περιορισμό. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να παραγγείλει κανονικά από το μενού, όπως σε κάθε άλλο εστιατόριο και να πληρώσει με βάση τις τιμές καταλόγου χωρίς να τον πιέζει ο χρόνος.
_dsc3065-as-smart-object-1
Οι προτάσεις του σεφ Νίκου Πενλόγλου είναι πλήρεις ενώ οι συνδυασμοί υλικών και η παρουσίαση των πιάτων ξεφεύγουν από τη συνηθισμένη εικόνα που έχετε για εστιατόρια αυτής της κατηγορίας. Ελληνική και μεσογειακή κουζίνα με ποικιλία υλικών ώστε να έχουν υψηλή διατροφική αξία και καθημερινά πιάτο ημέρας αλλά και νηστίσιμα πιάτα, ειδικά σε περιόδους νηστείας. Υπάρχουν πάντοτε λαχανικά και όσπρια, ψάρι ανάλογα με την εποχή, όπως σαρδέλα αλλά και γλώσσα στον ατμό ρολό με γαρίδες. Επίσης καθημερινά είναι στη διάθεσή μας τρεις σούπες. Κρεμμυδόσουπα, μανιταρόσουπα και κοτόσουπα. Εξαιρετικές είναι οι επιλογές στα πιάτα κρεατικών. Σιγομαγειρεμένο χοιρινό κότσι, μοσχαράκι χιουνκιάρ μπεγεντί, ψητή παντσέτα ρολό ενώ μας άρεσε το κοτόπουλο, μαγειρεμένο με μαυροδάφνη και κρόκο Κοζάνης.
_dsc3063-as-smart-object-1
Εκτός από τις σαλάτες που φτιάχνονται πάντα με λαχανικά εποχής και στα τυριά έχουμε δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις του σεφ, που μας εξηγεί ότι είναι προσεκτική η επιλογή τους. Έτσι δοκιμάσαμε Κεφαλογραβιέρα Κρήτης με μαρμελάδα παντζαριού καθώς και Ταλαγάνι στη σχάρα με ψητά λαχανικά.
_dsc3007-as-smart-object-1
Το προσωπικό είναι πάντα φιλικό και εξυπηρετικό και μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή των πιάτων. Όσο για το μενού των 14€, είναι από τις πιο value for money προτάσεις καθώς, εμείς θεωρούμε τη μιάμιση ώρα υπερ-αρκετή για να γευματίσει κάποιος. Φυσικά υπάρχει και δυνατότητα επιλογής από τον κατάλογο χωρίς χρήση της προσφοράς.
Επίσης κάθε Σάββατο απολαμβάνετε εκτός από το καλό φαγητό και ζωντανή μουσική.
Συντονίστε, λοιπόν, τα ρολόγια σας και καλή σας όρεξη!
Ωράριο κουζίνας
11:00 – 01:00
Περιοχή
Κέντρο
Διεύθυνση
Τάσκου Παπαγεωργίου 4