anitholi_plusΈνα νέο στέκι δημιουργήθηκε στην περιοχή της Μπότσαρη που υπόσχεται να φέρει πιο κοντά τις παρέες της πόλης με καλό τσίπουρο και εκλεκτούς μεζέδες. Τα εδέσματα προετοιμάζονται με φρέσκα υλικά και είναι όλα χειροποίητα, από τα κρεατικά και τα θαλασσινα, μέχρι τις σαλάτες και τα ορεκτικά. Η πολύχρονη εμπειρία του ιδιοκτήτη Βασίλη Καράμπινα στο χώρο της εστίασης αξιοποιείται για να μας εγγυηθεί την ποιότητα, ποικιλία και γευστική απόλαυση που αναζητάμε στις εξόδους μας. 
Αν είστε λάτρεις των τσιπουροκαταστάσεων με συνοδεία πιάτων που μοσχοβολάνε Ελλάδα σε ένα καθαρό και φιλικό περιβάλλον εδώ θα το βρείτε, ενώ το value for money θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναεπισκεφθείτε. 
Τις γεύσεις του μπορείτε να τις παραγγείλετε είτε σε μερίδες, είτε σε ποικιλίες (κρεατικών-θαλασσινών) είτε σε συνδυασμούς με χρέωση ανά τεμάχιο. Ξεχωριστή θέση στο μενού έχουν και τα πιάτα ημέρας που αξιοποιούν την εποχικότητα και ποιότητα των πρώτων υλών. 
Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε μύδια αχνιστά αλλά και σαγανάκι, όπως και ολόφρεσκες γαρίδες σαγανάκι. 
Από ορεκτικά παραγγείλτε οπωσδήποτε κεφαλοτύρι παναρισμένο με φιλέ αμύγδαλου που συνοδεύεται από σπιτική μαρμελάδα.
Τα κρεατικά συνοδεύονται με λαχταριστές πιτούλες και σπιτικές σως, εμείς ξεχωρίσαμε το λουκάνικο και το φρεσκο μπιφτέκι, λόγω της ιδιαίτερης γεύσης τους.
Περιοχή: Ανατολικά
Διεύθυνση: Χειμάρας 32 & Αρτέμιδος (περιοχή Μπότσαρη)