Wednesday, February 25, 2015

MURDER MYSTERY GAMES

Τα Murder Mystery Games συνεχίζονται και σας περιμένουν...

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, στις 20:00 στο biscotto coffee+(Mediterranean Cosmos).

Ένα μυστήριο περιμένει να το λύσετε και να αναδειχθείτε στους καλύτερους ντετέκτιβς της βραδιάς. Οι Usual Suspects επανέρχονται στο biscotto coffee+με νέα υπόθεση. Η νέα ιστορία μυστηρίου λέγεται "Engagement Party" και θα δούμε περισσότερα παρακάτω.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία...
Μπορεί να αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι τα Murder Mystery Games, που διοργανώνονται από τους Usual Suspects . Είναι μια θεατρική παράσταση ή ένα ομαδικό παιχνίδι; Είναι μια μάζωξη γνωστών και φίλων ή μια κοινωνική δραστηριότητα; Η αλήθεια είναι πως αυτές οι βραδιές μυστηρίου είναι όλα αυτά μαζί.
Η διαδικασία είναι απλή: Κάθε σενάριο των Murder Mystery Games βασίζεται σε μια ιστορία ενός εγκλήματος και στην αναζήτηση του ενόχου. Οι καλεσμένοι χωρίζονται σε ομάδες των 4 έως 6 ατόμων και μετά από έρευνα όσων στοιχείων μπορούν να μαζέψουν, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο και να συλλάβουν τον “δολοφόνο”.

Engagement Party: η υπόθεση
Τι φέρνει κοντά έναν εφοπλιστή, μια πολιτικό, έναν εγκληματολόγο, έναν ζωγράφο, μια ηθοποιό και έναν νέο επιχειρηματία; Ένας από τους σημαντικότερους αρραβώνες της χρονιάς είναι το κοινό τους στοιχείο και είστε όλοι καλεσμένοι σε αυτό το πάρτι. Το “Πάρτι Αρραβώνων” είναι ένα αρκετά πολύπλοκο και ιδιαίτερα έξυπνο σενάριο που θα ζορίσει ακόμα και τους πιο έξυπνους Ντετέκτιβ.

Βρισκόμαστε στην Αράχωβα του σήμερα, το 2015. Οι αρραβώνες δύο νέων παιδιών έχουν κανονιστεί μα τελικά τίποτα δεν πάει όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Κρυφές ατζέντες, επαγγελματικά και προσωπικά μυστικά, παρεξηγήσεις, μυστήριο, ίντρικα και φυσικά ένας αναπάντεχος φόνος θα χαλάσουν το ιδανικό σκηνικό και τις ζωές των χαρακτήρων. Εσείς είστε οι ντετέκτιβ που θα πρέπει να εξιχνιάσετε το μυστήριο και συλλάβετε τον ένοχο.

Δε χρειάζεται να κάνετε πολλά! Το μόνο που ζητάνε από σας είναι καλή διάθεση, όρεξη για έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης και ένα στυλό.

Συμμετοχή: Κόστος 14€ το οποίο καλύπτει 1 ποτήρι μπύρα ή κρασί Μισή πίτσα ανά άτομο - 1 γλυκό ( πορτοκαλόπιτα– φουντουκόπιτα ή lemon pie) - Αναψυκτικά.

Προσοχή: Μπορούν να συμμετέχουν έως 40 άτομα maximum και για να συμμετέχετε πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε κράτηση ηλεκτρονικά πατώντας
ΕΔΩ

No comments:

Post a Comment