Friday, February 27, 2015

βγαίνω έξω | φαγητό | cinema | art | μένω μέσα | kids guide | tourism | η πόλη

biscotto coffee+

Usual Suspects No 4 @ biscotto coffee+ 
Ένα μυστήριο περιμένει να το λύσετε και να αναδειχθείτε στους καλύτερους ντετέκτιβς της βραδιάς. Οι Usual Suspects επανέρχονται στο biscotto coffee+ με νέα υπόθεση. Η νέα ιστορία μυστηρίου λέγεται "Engagement Party" και θα δούμε περισσότερα παρακάτω.

biscotto 100 stand up comedy

Stand Up Comedy Nights - Στέλιος Κάτσαρης @ biscotto coffee+ 
Το biscotto coffee+ το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις 23:00 συνεχίζει να σκορπάει γέλιο αυτή τη φορά με τον Στέλιο Κάτσαρη στη σκηνή και την παράσταση "Τον Kακό Mας τον Kαιρό". O Στέλιος Κάτσαρης έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο του Stand Up Comedy και μέσα από τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Καλυβάτση στο "Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας".

biscotto ατζέντα

Σάββατο 28.02.15
Los Mujeros 
Κυριακή 01.03.15
Ο τρελαντώνης 
Τετάρτη 04.03.15
Ωχ τα νεφρά μου 

biscotto members - free delivery

βγαίνω έξω

bar/clubs

Club Division 

Το Division αποτελεί μια νέα, εναλλακτική πρόταση διασκέδασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σκοπός του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την απαίτηση του κοινού της πόλης για τη δημιουργία ενός gigspace, πρωτοποριακού με βάση τα εγχώρια δεδομένα, στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

περισσότερα 

live

Δήμος Αναστασιάδης (27.02) 

Ο Δήμος Αναστασιάδης, ένας από τους νέους καλλιτέχνες που αναδείχθηκε μέσα από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του σε ολη την Ελλαδα έρχεται και φέτος να μας παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και διασκευές από αγαπημένα τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.

περισσότερα 

live

Φίλιππος Πλιάτσικας &B.B.band 

Ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος εμφανίσεων για τον Φίλιππο Πλιάτσικα απo τις αρχές του 2015 με τίτλο "Acoustic" που "κλέβει" κάτι από την μαγεία των κλασσικών ενορχηστρώσεων της συνεργασίας με την Ορχήστρα της Πράγας.

περισσότερα 

event

Ο Διονύσης ΣαββόπουλοςSOLO στο Θέατρο Βεργίνα! 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος,
ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της σύγχρονης Ελλάδας,
έρχεται στο Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessaloniki
με ένα ειδικά επιλεγμένο και ενορχηστρωμένο μουσικό πρόγραμμα!

περισσότερα 

φαγητό

Tα Μεσογειακά γεύματα των Goody’s 

Tα Μεσογειακά των Goody’s επιστρέφουν με νέες, νηστίσιμες γευστικές προτάσεις αλλά και κλασσικές αγαπημένες συνταγές! Τα Μεσογειακά των Goody’s προσκαλούν και φέτος τους λάτρεις των μεσογειακών, νηστίσιμων γεύσεων σ’ ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι! Απολαυστικές προτάσεις, με βάση τα θαλασσινά αλλά και τα φρέσκα ψητά λαχανικά, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και αποτελούν ιδανική επιλογή για την περίοδο της Σαρακοστής!

περισσότερα 

κινηματογράφος

Ελεύθερος Σκοπευτής 

Ο Κρις Κάιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ) είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στην στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του.

περισσότερα

Έμφυτο Ελάττωμα 

Λος Αντζελες, αρχές της δεκαετίας του '70, όπου τα διαγγέλματα του Ρίτσαρντ Νίξον και το θρίλερ της σύλληψης του Μάνσον μπερδεύονται με τα παιδιά των λουλουδιών, τις ζωικές αύρες, τη γενική αίσθηση ότι όλα επιτρέπονται και τα ναρκωτικά κάθε είδους. Μέσα σ' αυτόν τον κόσμο, ο Ντοκ Σπορτέλο, ένας private eye που ρολάρει τον ένα μπάφο μετά τον άλλον, προσπαθεί να εντοπίσει τον παλιό του έρωτα.

περισσότερα

θέατρο

Η Μελωδία της Ευτυχίας 

Το πιο αγαπημένο μιούζικαλ όλων των εποχών, μετά την τεράστια επιτυχία της Αθήνας, τώρα και στη Θεσσαλονίκη Στο Θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ Μια ελληνική υπερπαραγωγή με 45 άτομα επί σκηνής Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών "Η Μελωδία της Ευτυχίας".

περισσότερα

Παράνομη οδήγηση 

Το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο της Πάολα Βόγκελ, μας φέρνει αντιμέτωπους με τα όρια της ηθικής. Δύο άνθρωποι που νιώθουν πως δεν ανήκουν πουθενά, συναντιούνται ερωτικά μέσα σε μία δυσλειτουργική οικογένεια.

περισσότερα

πολιτιστικά

Φωτεινή Χαμιδιελή - Χρωμάτων Πρόσωπα 

Στο biscotto coffee+ παρουσιάζεται η αναδρομική έκθεση της Φωτεινής Χαμιδιελή με τίτλο «Χρωμάτων Πρόσωπα», σε επιμέλεια  Χριστίνας Μαυρομάτη.

περισσότερα

Όταν έχω φόβους 

Η Myrό Gallery σας προσκαλεί να επισκεφτείτε την έκθεση του ζωγράφου Κυριάκου Παπαγεωργίου στον χώρο της “Project Room”, που θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Μαρτίου 2015.

περισσότερα

γαστρονομία

special offer

Γιορτή γεύσεων στο Food Festival του Mediterranean Cosmos! 

Μια γιορτή γεύσεων στο Food Festival του Mediterranean Cosmos! Το Mediterranean Cosmos σας προσκαλεί στο Food Festival, μια ξεχωριστή γιορτή γεύσεων, από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου. Οι διάσημοι και αγαπημένοι μας chefs Ανδρέας Λαγός και Ελένη Ψυχούλη θα βρίσκονται μαζί μας σε μια εντυπωσιακή κουζίνα (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1).

περισσότερα

The Dark Surprise in Theaters 

Επιλέξτε μια από τις παραστάσεις του ΚΘΒΕ στις σκηνές του Θεάτρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και απολαύστε τη μοναδική γεύση της μαύρης Lager μπίρας, FIX DARK, σε 23 επιλεγμένα σημεία της πόλης. To Δωρεάν Κουπόνι… Με την αγορά κάθε εισιτηρίου από τα εκδοτήρια της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών του ΚΘΒΕ, για τις θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στις σκηνές του συγκεκριμένου χώρου, μέχρι και 31/03/15, ο θεατής λαμβάνει ένα κουπόνι για μία φιάλη FIX DARK 330ml ΔΩΡΕΑΝ.

περισσότερα

kids guide

Μπομπ Σφουγγαράκης Εξω απ' τα Νερά του 

Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης τα περνάει φίνα στο βυθό του Μπικίνι: δουλεύει στο εστιατόριο του κυρίου Καβούρη, φτιάχνοντας τη νοστιμότατη και περιζήτητη καβουροπάτη και στον ελεύθερο χρόνο του διασκεδάζει με τον κολλητό του, τον αστερία Πάτρικ.

περισσότερα

Σχολείο για Κλόουν 

Φέτος το χειμώνα το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και η εταιρία «Γίνονται έργα» παρουσιάζουν από κοινού στα παιδιά και σε όσους θέλουν να νοιώσουν παιδιά το εξαιρετικό έργο του Friedrich Karl Waechter «Σχολείο για Κλόουν» σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου και σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου.

περισσότερα

θέμα

Τραγουδάμε για την Αμυμώνη 

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στο Παλαί Ντε Σπορ. Μεγάλη Φιλανθρωπική συναυλία για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων «ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Μαρτίου Στο Παλαί Ντε Σπορ – Θεσσαλονίκης Τραγουδούν αφιλοκερδώς: Γιώργος Νταλάρας Γλυκερία Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Κώστας Μακεδόνας Πάνος Μουζουράκης Νίκος Ζιώγαλας Βασίλης Καζούλης Μιχάλης Τζουγανάκης ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

περισσότερα

No comments:

Post a Comment