Friday, February 20, 2015

Η πίτα του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας



Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στην ετήσια καθιερωμένη κοπή της Πίτας που έγινε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προβολής & Δημοσιότητας τα είχε όλα. Ευχές από τον πρόεδρο κ. Ντίνο Κωστόπουλο για μια Καλή Χρονιά, με Υγεία, Δύναμη και Προκοπή, την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης για Δημιουργία, Αγάπη και Αλληλεγγύη και βεβαίως εκλεκτά γλυκά και ποτά που κράτησαν την εκδήλωση για αρκετές ώρες σε μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα..

O τυχερός της χρονιάς ήταν το μέλος του Δ.Σ. του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Πασχάλης Κοκκινόπουλος που βρήκε το φλουρί της πίτας και κέρδισε δύο μοναδικές επίτομες εκδόσεις, "ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" των εκδόσεων "ΠΥΡΑΜΙΔΑ" του Δημήτρη Τζιαμπίρη και το εντυπωσιακό μεγάλο έργο "ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" των εκδόσεων Κ. ΖΗΤΡΟΣ.

Τακτικά Μέλη του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας είναι καταξιωμένοι συμπολίτες μας από το χώρο των ΜΜΕ, των Δημ. Σχέσεων, του Πολιτισμού, των Γραμμάτων, των Τεχνών και της Επικοινωνίας. Την εκδήλωση υποστήριξαν έμπρακτα οι επιχειρήσεις: η PERNOD RICARD (Ουϊσκυ CHIVAS), η EΣΤΙΑ BAKERY, η εταιρία ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ Α.Ε., τα ζαχαροπλαστεία ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΥΔΑΣ, η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ (AMSTEL - Heineken - ΙΟΛΗ), ο εκδοτικός Οίκος "ΠΥΡΑΜΙΔΑ" Δημ. Τζιαμπίρης, οι Εκδόσεις της Αρχαιοελληνικής Γραμματείας Κ. ΖΗΤΡΟΣ και η βιοτεχνία ενδυμάτων JEREMY BOY.

Μεταξύ άλλων παρεστησαν, ο περιφερειάρχης Α' βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Καρατάσιος, ο πρώην νομάρχης και Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού κ. Θεόδωρος Ασπασίδης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Αντώνης Γυφτόπουλος, ο βουλευτής κ. Κώστας Γκιουλέκας, ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Νεολαίας Πυλαίας -Πανοράματος - Χορτιάτη κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου, ο πρώην διοικητής της ΝΔΒΕ και Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Δημήτριος Τσαϊλάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Βορείου  Ελλάδος κ. Παναγιώτης Αστεριάδης, ο περιφερειακός υπεύθυνος πιστοποίησης ποιότητας ISO κ. Κώστας Καραγιώργος, και πολλοί επιχειρηματίες.

No comments:

Post a Comment