Tuesday, February 24, 2015

3 Επί Σκηνής Παρουσιάζουν Ιδέες Που Έγιναν Πραγματικότητα!
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στις 21:00
Mediterranean Cosmos
Είσοδος Ελεύθερη


To περιοδικό biscotto 2310 και το biscotto.gr παρουσιάζουν τα biscotto Innovation Meetings με την ευγενική υποστήριξη του «ΜΕΤΑΧΑ με Μέλι». Ήδη έχουν προηγηθεί δύο συναντήσεις και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του biscotto group συνεχίζεται την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου. Ας δούμε τι περιλαμβάνει η νέα συνάντηση και ποιοι θα είναι οι ομιλητές.

Τι είναι τα biscotto Innovation Meetings;
Συναντήσεις, όπου πρωταγωνιστεί η καινοτομία και η ανταλλαγή δημιουργικών απόψεων. Τα biscotto Innovation Meetings έχουν ως στόχο την ανάδειξη της δημιουργικής οικονομίας, της επιχειρηματικής και ερευνητικής δραστηριότητας και των καινοτόμων ιδεών αλλά και το πώς μία ιδέα γίνεται πράξη. Για το λόγο αυτό φιλοξενούν, ως ομιλητές, δραστήριους ανθρώπους από χώρο των τεχνολογιών, του επιχειρείν αλλά και γενικότερα ανήσυχα πνεύματα, που παρουσιάζουν δράσεις, πρωτοβουλίες, εφαρμογές, νέους τρόπους συμμετοχής καθώς και δυνατότητες εθελοντικής προσφοράς.

Τα biscotto Innovation Meetings εκτός από τις ομιλίες δίνουν τη δυνατότητα συζήτησης αλλά και ανταλλαγής απόψεων και συμβουλών μεταξύ των συμμετεχόντων και των ομιλητών καθώς o χώρος του biscotto coffee+ προσφέρεται για δημιουργικό socializing.

Οι Ομιλητές
Την Τετάρτη, λοιπόν, 25 Φεβρουαρίου, στις 21:00 σας περιμένουμε στο 3ο biscotto Innovation Meeting, όπου θα φιλοξενήσουμε ως ομιλητές τους:

Νίκο Νυφούδη
Συνδημιουργό του The Life Goddess

* Το The Life Goddess είναι το πρώτο ελληνικό παντοπωλείο / εστιατορίου στο Λονδίνο, που πρόσφατα απέκτησε και δεύτερο χώρο, το "The Life Goddess Greek Experimental Divine", διαδίδοντας ακόμη περισσότερο προϊόντα, γεύσεις αλλά και τη γαστρονομική μας κουλτούρα. Περισσότερα ΕΔΩ

Πέτρο Δουβαντζή και Στέλιο Πετράκη
Συνιδρυτές της Horizon Video Technologies

*Η Horizon Video Technologies είναι μια εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών για φορητές συσκευές, δημιουργός του Horizon app για iOS και Android. Το Horizon επιτρέπει στους χρήστες να βγάζουν οριζόντιες φωτογραφίες και βίντεο ανεξάρτητα από την περιστροφή της συσκευής τους.
Ένα χρόνο μετά την αρχική κυκλοφορία της εφαρμογής, το Horizon έχει ξεπεράσει τα 800,000 downloads και έχει επιλεχθεί αρκετές φορές ως featured εφαρμογή στο App Store και το Google Play. Περισσότερα ΕΔΩ

Κυριάκο Κατσαρό
Συνεταιρισμός "ΘΕΣγάλα" - Διευθυντής Γραφείου Θεσσαλονίκης

*Ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» ιδρύθηκε στα τέλη του 2010 από μια ομάδα αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγών, που προέρχονται από τη Θεσσαλία και την Πιερία. Με έδρα τη Λάρισα έγινε ευρύτερα γνωστός με την τοποθέτηση αυτόματων πωλητών φρέσκου γάλακτος στη Λάρισα αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα ΕΔΩ

Πως Συμμετέχω;
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το 3ο biscotto Innovation Meeting δηλώνοντας συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις ΕΔΩ ή τηλεφωνικά στο 2310253878. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Έχεις Μια Δική σου Ιδέα;
Σας δίνουμε, επίσης, την ευκαιρία να μη μείνετε απλοί θεατές αλλά να μας ενημερώσετε και για κάποια δική σας δημιουργική ιδέα ή ένα project που σχεδιάζετε ώστε να παρουσιάσετε την ιδέα σας στα επόμενα biscotto Innovation Meetings. Μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο biscotto@mediaview.gr
 

Μια διαφορετική βραδιά μας περιμένει στις 25 Φεβρουαρίου με την υποστήριξη του  "METAXA με Μέλι".
IDEAS DO THE BUZZZ!
Info
biscotto coffee+
Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης - N. Μουδανιών
Έναρξη: 21:00
Είσοδος Ελεύθερη
Facebook page: biscotto coffee+

No comments:

Post a Comment