Monday, August 5, 2013

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ


Ο Κώστας Καραφώτης, ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος βρέθηκε στο θρυλικό νησί «Σκορπιός» και τραγούδησε για τον νέο του ιδιοκτήτη, Ρώσο μεγιστάνα, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, μιλάει για την εμπειρία του αποκλειστικά στο star.

«Μεγάλη μου τιμή, εμπειρία ζωής, πραγματικά δεν μπορώ να σου πω τίποτε άλλο», λέει για το πολυσυζητημένο πάρτι με το ελληνικό «άρωμα», το οποίο πραγματοποιήθηκε κάτω από το φως της πανσελήνου.

Ο Ρώσος μεγιστάνας είχε ζητήσει εχεμύθεια από όλους όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του και επισκέπτονται τον Σκορπιό. Ακόμα και ο Κώστας Καραφώτης που πήγε για να τραγουδήσει μεταφέρθηκε από τους σωματοφύλακες του στο σημείο.

Όπως αποκάλυψε στο star τα μέτρα ήταν πολύ αυστηρά και ακόμα και ο τραγουδιστής δεν επιτρεπόταν να έχει κινητό.

«Ήταν ιδιωτικό πάρτι, ήταν συγκεκριμένο το ρεπερτόριο. Συγκεκριμένα τα πράγματα που μας ζητήθηκαν. Όλα ήταν βάσει σχεδίου, πως να στο πω, με δευτερόλεπτα», είπε ακόμα, ενώ αποκάλυψε ότι το τραγούδι που άρεσε περισσότερο στον μεγιστάνα ήταν το «Λυπάμαι» του Α. Βαρδή.

«Ήταν πολύ ωραία βραδιά, ήταν τρομερός, ήταν πραγματικό κύριος σε όλα του και μακάρι να έχω την ευκαιρία να τον ξαναδώ», καταλήγει.

No comments:

Post a Comment