Monday, August 26, 2013

ΟΙ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Το Google Maps φέρνει στην οθόνη σας ζωολογικούς κήπους απ’ όλο τον κόσμο
Αν αγαπάτε τα άγρια ζώα, αλλά δεν έχετε τον χρόνο ή το κατάλληλο μέρος ώστε να τα επισκεφτείτε, η Google έχει την λύση για εσάς. 
 
Η εταιρεία έχει προσθέσει μεγάλο αριθμό ζωολογικών κήπων από όλο τον κόσμο στο Street View, και οι χρήστες μπορούν πλέον να περιηγηθούν στο Google Maps και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ζώα.
 
Μέσω της υπηρεσίας, μπορείτε να επισκεφτείτε το Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding στη Κίνα, το οποίο φιλοξενεί γιγαντιαία πάντα και είναι υπεύθυνο για την διάσωση του υπό εξαφάνιση είδους.
 
Επίσης μπορείτε να δείτε ζώα από τον φημισμένο ζωολογικό κήπο San Diego Zoo στις Ηνωμένες πολιτείες, το Chapultepec Zoo στο Μεξικό, καθώς και τα Toronto Zoo και Jungle Cat World Wildlife Park στο Οντάριο του Καναδά.
 
Ο ζωολογικός κήπος Buin Zoo στο Chile και ο Zoologico de Bauru στην Βραζιλία αντιπροσωπεύουν την Νότια Αμερική, ενώ στην Ασία μπορείτε να επισκεφτείτε το Shou Shan Zoo στην Taiwan, το Asahiyama Zoo στην Ιαπωνία, τους Τhe Singapore Zoo και  Taronga Zoo στο Sydney, της Αυστραλίας.
 

No comments:

Post a Comment