Friday, August 9, 2013

ΘΥΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ Η ΟΠΡΑ


Διαφημίσεις GoogleΞενοδοχεία σε Κύθηρα9 Ξενοδοχεία σε Κύθηρα Σύγκρινε τιμές, Κάνε κράτηση τώρα!TripAdvisor.com.gr/ΚύθηραΞενοδοχειο/Πανσιον σκυλωνPrivate dog area 80sq.m house 9sqm Μονοκατοικίες με προσωπικό κήπο 80τwww.ilovedogs.gr
«Θύμα ρατσισμου» δηλώνει ότι έπεσε η διάσημη αμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια και παραγωγός Όπρα Γουίνφρι σε πολυτελή μπουτίκ στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Σε συνέντευξη στον Λάρι Κίνγκ, η Γουίνφρι εξομολογήθηκε πως μία πωλήτρια αρνήθηκε να της δείξει μία τσάντα, λέγοντας πως θα ήταν «υπερβολικά ακριβή γι' αυτήν».

Η Όπρα Γουίνφρι αφηγήθηκε στον Λάρι Κινγκ πως το σχόλιο της πωλήτριας σχεδόν της προκάλεσε γέλια και σκέφτηκε να παίξει την «Pretty Woman» και να αγοράσει όλο το κατάστημα, αλλά τελικά δεν το έκανε καθότι η πωλήτρια θα έπαιρνε προμήθεια.

Η περιουσία της Όπρα Γουίνφρι υπολογίζεται σε 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια από το αμερικανικό περιοδικό Forbes, ενώ κατά το 12μηνο μεταξύ Ιουνίου 2012 και Ιουνίου 2013 εκτιμάται πως κέρδισε 77 εκατομμύρια δολάρια.

Η καταγγελία της κ. Γουίνφρι προκάλεσε την άμεση απολογία του οργανισμού τουρισμού της Ελβετίας.

«Λυπόμαστε πολύ για αυτό που της συνέβη, φυσικά, καθώς πιστεύουμε πως όλοι οι επισκέπτες και πελάτες μας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και επαγγελματισμό», δήλωσε εκπρόσωπος του οργανισμού τουρισμού στο πρακτορείο Associated Press. Νωρίτερα, η υπηρεσία είχε απολογηθεί και μέσω Twitter, σχολιάζοντας πως η πωλήτρια «συμπεριφέρθηκε με πολύ λάθος τρόπο».

Τη θλίψη της για το περιστατικό εξέφρασε και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος όπου έλαβε χώρα το όλο επεισόδιο.

Μιλώντας στο BBC και την εφημερίδα «Blick», η ιδιοκτήτρια Τρούντι Γκοτζ δήλωσε πως «λυπάται πραγματικά» για το συμβάν, σημειώνοντας ωστόσο πως επρόκειτο για μία «παρεξήγηση», καθότι η πωλήτρια ήταν ιταλίδα και, μολονότι «μιλά αγγλικά», δεν τα γνωρίζει «τόσο καλά όσο τη μητρική της γλώσσα».

No comments:

Post a Comment