Saturday, August 3, 2013

ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Τρεις συναυλίες θα δώσουν στη χώρα μας οι θρυλικοί "Σκορπιοί" οι οποίες θα μαγνητοσκοπηθούν και θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως για το MTV Unplugged! (11, 12, 14/9/2013)




Η θρυλική ροκ μπάντα των Scorpions, έρχεται και ξανάρχεται στη χώρα μας, καθώς έχουν πολλούς πιστούς οπαδούς και η δημοφιλία τους είναι τεράστια.
Πιστοί κι αυτοί στο ετήσιο ραντεβού της με το ελληνικό κοινό θα είναι κοντά μας για 3 συναυλίες 11, 12 και 14 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι Scorpions αυτή τη φορά διαφοροποιημένοι, πραγματοποιούν μια ιστορική αναδρομή από το ξεκίνημά τους μέχρι και σήμερα, προσθέτοντας φυσικά και νέες συνθέσεις σε παγκόσμια "πρώτη" μόνο για μας.
Με 12 μουσικούς επί σκηνής, κλασικά έγχορδα και ξεχωριστούς προσκεκλημένοθς θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό "unplugged project" αποκλειστικά για την Ελλάδα, το οποίο θα μαγνητοσκοπηθεί και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Ακούστε το "Holiday" live από το Στάδιο Καραϊσκάκη το 2005
Τρεις πολύ ξεχωριστές συναυλίες στην Αθήνα, για το MTV Unplugged, που θα μείνουν στην ιστορία, αφού το DVD θα κυκλοφορήσει σε 47 χώρες.
Η σειρά συναυλιών MTV Unplugged ξεκίνησε το 1990 με τον Paul McCartney. Πολύ σύντομα καθιερώθηκε σαν ένας μοναδικός θεσμός, όπου μεγάλοι stars της διεθνούς μουσικής σκηνής παρουσίαζαν τα τραγούδια τους με έναν διαφορετικό τρόπο. Πολλές από αυτές τις συναυλίες μαγνητοσκοπήθηκαν και κυκλοφόρησαν γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.

Καλλιτέχνες όπως οι Eric Clapton, Nirvana, Bruce Springsteen, Robert Plant, Jimmy Page, Bryan Adams, Kiss, κ.ά., είχαν την “τιμή” να παίξουν για το MTV Unplugged, αλλά και οι πιο νέοι όπως Alicia Keys, Adele, Katy Perry, Florence and the Machine, Shakira και Jay-Z.

Για το νέο αυτό συναρπαστικό ταξίδι, μίλησε ο τραγουδιστής των Scorpions Klaus Meine:
"Τον περασμένο Δεκέμβριο αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Έτσι όταν μας έγινε αυτή η πρόταση από την εταιρία μας Sony Music, υπήρχαν κάποια ερωτηματικά. Σε ένα πράγμα όμως συμφωνήσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή: αν πρόκειται να το κάνουμε, θα το κάνουμε στην Ελλάδα!
Οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές μας - αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε το project στην Αθήνα. Επιστρέφουμε για να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες είναι μέσα στην καρδιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέξαμε το θέατρο του Λυκαβηττού και όχι κάποιον από τους μεγάλους χώρους που έχουμε παίξει στο παρελθόν -όπως το Καραϊσκάκη- γιατί γι' αυτό το project θέλαμε έναν μικρότερο και πιο ζεστό χώρο. Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε μερικές μέρες σε αυτό το πολύ όμορφο θέατρο. Έχουμε ξαναπαίξει στο Λυκαβηττό και θυμόμαστε ακόμα ότι όταν φτάσαμε υπήρχαν fans παντού! Είχαν σκαρφαλώσει στα βράχια γύρω από το θέατρο, ήταν πραγματικά συγκλονιστικό!
Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε ένα τέτοιο project στην Ελλάδα, θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Εκτός από τις μεγάλες μας επιτυχίες, θα παίξουμε αγαπημένα τραγούδια που δεν έχουμε ξαναπαίξει ποτέ ζωντανά, όπως το ‘Born to touch your feelings’ ή το ‘When you came into my life’, αλλά και καινούργιες συνθέσεις που θα ακουστούν για πρώτη φορά. Είναι συναρπαστικό για μας όλο αυτό που θα γίνει, είναι μια νέα πρόκληση!
Ανυπομονούμε να βρεθούμε πάλι στην Αθήνα και να προσφέρουμε κάτι μοναδικό στους Έλληνες θαυμαστές μας!"


Η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία καθώς το "Scorpions Best" παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στη χώρα μας και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ξεπερνά τις 200.000!

• Ώρα Έναρξης: 20.30, Doors Open: 19.30
• Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 38€, Φοιτητικό- Παιδικό- Ανέργων 30€ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)
• 11 & 12 Σεπτεμβρίου: Οι θεατές θα είναι μόνο καθήμενοι, στις κερκίδες και σε καθίσματα στο χώρο μπροστά από τη σκηνή
• 14 Σεπτεμβρίου: Οι θεατές θα είναι καθήμενοι στις κερκίδες του θεάτρου και όρθιοι στο χώρο μπροστά από τη σκηνή
• Προπώληση: www.viva.gr, Ticket House, Public, Παπασωτηρίου, www.weticket.gr
• Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 7298930 

No comments:

Post a Comment