Monday, February 11, 2013

Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΡΙΖΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ


«Θεά της Ελληνικής Μυθολογίας» αναφώνησαν οι κριτές μαγεμένοι από το ταλέντο και την ομορφιά της Στεφανίας Ρίζου μετά την εμφάνισή της στο μεγαλύτερο show ταλέντων στη Γαλλία «The Voice»! Ο παρουσιαστής του show Νίκος Αλιάγας κάθισε στο πιάνο με την ελληνίδα τραγουδίστρια πριν να εμφανιστεί μπροστά στην κριτική επιτροπή, ερμηνεύοντας μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, δίνοντας μια μικρή γεύση στους κριτές αλλά και στους χιλιάδες τηλεθεατές για το τι ακριβώς θα ακολουθήσει!
Αμέσως μετά η εκθαμβωτική Στεφανία εμφανίστηκε στη σκηνή του «The Voice» με το απαιτητικό τραγούδι «Skyfall» της Adele και εισέπραξε διθυραμβικά σχόλια για τη συγκλονιστική ερμηνεία της. «Ακούσαμε μια υπέροχη ερμηνεία του τραγουδιού του James Bond, αλλά δεν περιμέναμε να αντικρύσουμε και ένα Bond Girl» δήλωσε ένας εκ των τεσσάρων κριτών, ενώ παράλληλα ένας άλλος συμπλήρωσε «Η αλήθεια είναι πως είσαι αυτό που περιμέναμε, μια φωνή δυνατή και σωστή. Αλλά δεν περιμέναμε να συνοδεύεται και από μια τόσο όμορφη παρουσία! Η Θεά της Ελληνικής Μυθολογίας». Όταν η Στεφανία δήλωσε ότι είναι Ελληνίδα μετά από παρότρυνση κριτή τραγούδησε και μία στροφή από τη «Σαμιώτισσα»!
Σήμερα στο πρωτοσέλιδο της επίσημης ιστοσελίδας «The Voice» με τις καλύτερες στιγμές του show φιγουράρει στο κέντρο η φωτογραφία της Στεφανίας!
Πρέπει να πούμε ότι η τραγουδίστρια στην πρώτη φάση της audition ερμήνευσε το τραγούδι της Blind Audition, πράγμα που σημαίνει ότι σ΄ αυτό το στάδιο , η κριτική επιτροπή δεν έχει εικόνα του διαγωνιζόμενο και τον κρίνει μόνο από το ταλέντο του. Εάν οι κριτές πουν το «ΝΑΙ» για να περάσει ο διαγωνιζόμενος στη δεύτερη φάση τότε μόνο μπορειούν να έχουν εικόνα του. Η Στεφανία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κριτές αφού η ερμηνεία της ήταν μοναδική!
Συγκινημένος και ο Σάκης Ρουβάς με την απόδοση της Στεφανίας δήλωσε την υποστήριξή του μέσω twitter. «Είμαι τόσο υπερήφανος για το κορίτσι μας. Κυρίες και κύριοι η δική μας Στεφανία Ρίζου στον τελικό του Γαλλικού «The Voice»!
 

No comments:

Post a Comment