Wednesday, February 20, 2013

ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ


Εκεί που οι τηλεθεατές περίμεναν να επιστρέψει  ο Λάκης Λαζόπουλος στη μικρή οθόνη, η εμφάνιση αναβάλλεται για μία εβδομάδα καθώς η 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων έχει φέρει αλλαγές στο  τηλεοπτικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να παίξουν οι εκπομπές σε επανάληψη.
Το «Αλ τσαντίρι» όμως δεν θα μπει στη λογική των επαναλήψεων, παρατείνοντας λίγο ακόμη την αγωνία του τηλεοπτικού κοινού, μια και οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν για μία εβδομάδα ακόμη μέχρι να δουν και πάλι τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει την τρέχουσα επικαιρότητα με τον δικό του σατιρικό τρόπο «τρελαίνοντας» όχι μόνο το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τα μηχανάκια τηλεθέασης.
Πάντως, ακόμη και με μία εβδομάδα καθυστέρηση, το «Αλ τσαντίρι» θα επανέλθει με πρωτοποριακές ενέργειες! Ετσι για πρώτη φορά η εκπομπή, από τις 23.00 που τελειώνει τηλεοπτικά, θα συνεχιστεί για μία ώρα ακόμη, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αποκλειστικά μέσω live streaming στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Live, καθώς και στο Alpha Mobile App www.alphatv.gr/MobileApp (τη δωρεάν εφαρμογή του Alpha για smartphones και tablets).
Το «Αλ Τσαντίρι νιουζ», με την ελεύθερη σκέψη κι έκφραση που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του, αυτή την επιπλέον ώρα απαλλάσσεται από τους περιορισμούς του ΕΣΡ και γίνεται ακόμη πιο αποκαλυπτικό, τολμηρό και ανατρεπτικό. Στο Διαδίκτυο το «Τσαντίρι» θα μετατραπεί σε έναν διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό του και κυρίως τους νέους. Θα αποτελέσει σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων για τη ζωή τους, χωρίς λογοκρισία, χωρίς φίμωση, αλλά με απόλυτη ελευθερία.

No comments:

Post a Comment