Tuesday, February 19, 2013

ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ



Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και το"Alcohol is free" που ερμήνευσαν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδαστον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό τηςEurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

"Ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν για τον διαγωνισμό και όσους μας στήριξαν", δήλωσαν οι Koza Mostra, μετά τον τελικό, ενώ ο Αγάθωνας Ιακωβίδης επανέλαβε ότι πάνε για τη νίκη στον τελικό της Σουηδίας.

Ο Ελληνικός Τελικός πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 18 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του Gazi Music Hall με παρουσιαστές την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Το "Alcohol is free" που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2013 επιλέχτηκε κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων μέτρησε εξίσου (σε ποσοστό 50-50%). Το κοινό ψήφισε μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων (SMS).



Η μουσική γιορτή μεταδόθηκε απευθείας από την ΕΤ1, δορυφορικά από την ERT world, διαδικτυακά από το WebTV της ΕΡΤ στη διεύθυνση www.ert.gr/webtv και από την ιστοσελίδα του Eurovision TV www.eurovision.tv, από το επίσημο κανάλι του MAD TV στο YouTube www.youtube.com/MADTVGREECE, από το Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD στον OTE TV, καθώς και στην Κύπρο από το ΡΙΚ.

Το "Alcohol is free" (Το αλκοόλ είναι δωρεάν) θα διαγωνιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της διοργάνωσης στις 16 Μαΐου στο Μάλμε. Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο Πρώτος Ημιτελικός και στις 18 Μαΐου ο Τελικός.

Πέρα από τις ζωντανές εμφανίσεις της Θωμαή Απέργη ("One last kiss"), των Alex Leon feat. Giorgina("Angel") και της Αγγελικής Ηλιάδη ("Χίλιες και μία νύχτες") που διαγωνίστηκαν για το εισιτήριο του Μεγάλου Τελικού, στη σκηνή του Gazi Music Hall εμφανίστηκαν έξι νικητές της Εurovision σε ολοκαίνουργια ντουέτα με τους πιο δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές.

Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Μέλισσες και ηΕλένη Φουρέιρα υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak και τηMarija Serifovic, ενώ σημαντική στιγμή του φετινού ελληνικού τελικού ήταν και το ντουέτο της Έλενας Παπαρίζου με τη Βίκυ Λέανδρος.

No comments:

Post a Comment