Thursday, January 17, 2013

ΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



Διαφημίσεις Google

Μετακομισεις ΠροσφορεςΑσφάλεια- Υπευθυνότητα -Οικονομικά
6947431255 - 6974632520
www.metaforiki-telianidis.gr
Τη λίστα με τις πενήντα πιο ισχυρές γυναίκες έδωσε στη δημοσιότητα το Celebuzz, όπως ψηφίστηκαν από τους οπαδούς των social media. Στην πενηντάδα περιλαμβάνονται γυναίκες που απασχολούν συνεχώς τα media και κάνουν τους παπαράτσι να τις ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ηBeyonce, την οποία το Forbes έβαλε στην 32η θέση των πιο ισχυρών γυναικών στον κόσμο και της έδωσε τον τίτλο της «γυναίκας-πρότυπο για όλες τις γυναίκες».

Στη δεύτερη θέση η Sofia Vergara.Το 2012 η ηθοποιός μπήκε στην 75η θέση στη λίστα του Forbes με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. Εκτός από αυτή τη διάκριση, η Sofia Vergara είναι το πρόσωπο της Pepsi και του Cover Girl.

Στην τρίτη θέση η Kim Kardashian. Το όνομα της Kim είναι αυτό που αναζητήθηκε περισσότερο το 2012 στις μηχανές αναζήτησης της Yahoo και του Bing. Την επιτυχία αυτή έφερε το reality show «Keeping Up With the Kardashians» και τη σειρά ρούχων «The Kardashian Kollection».

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε την Oprah Winfrey. Πρόκειται για την πιο πλούσια Αφροαμερικανή γυναίκα του κόσμου με περιουσία 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με το Forbes είναι το δεύτερο πιο ισχυρό άτομο σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Στην πέμπτη θέση η Kate Middleton. Δεν ανήκει στον κόσμο του Χόλιγουντ αλλά περιλαμβάνεται στις σταρ που μας απασχόλησαν περισσότερο τα δύο τελευταία χρόνια. Η Δούκισσα του Cambridge έκανε εκατομμύρια τηλεθεατές να την θαυμάσουν με το Alexander McQueen νυφικό της δίπλα στον Πρίγκηπα William.

No comments:

Post a Comment