Saturday, January 12, 2013

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ



"Ρεσιτάλ" ερμηνειών αναμένεται να δώσουν δύο μεγάλοι καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χάτζης, οι οποίοι ενώνουν τις φωνές τους και για λίγες μόνο παραστάσεις, στη σκηνή τουΠαλλάς από 25 Ιανουαρίου.

Καθόλου τυχαίος δεν είναι ο τίτλος της παράστασης "Ρεσιτάλ", καθώς οι δύο τραγουδιστές είχαν δώσει την ίδια, ιστορική πλέον παράσταση το Μάρτιο του 1976 στη μπουάτ "Σκορπιός", για να ηχογραφηθεί λίγο αργότερα και να αναδειχθεί ως ένας από τους πιο ποιοτικούς και συγχρόνως εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών.

Η προσπάθεια των δύο καλλιτεχνών να εξαντλήσουν όλα τα αποθέματα της καλλιτεχνικής τους ευαισθησίας για ένα αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου, σε εκείνη την παράσταση και οι εκατοντάδες χιλιάδες ακροατές που άκουσαν το δίσκο, τους οδήγησαν από κοινού στην απόφαση να την επαναλάβουν και να θυμίσουν στο κοινό τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.

Στο πρώτο της μέρος, η βραδιά θα ξεκινήσει με τον Κώστα Χατζή που με την κιθάρα του θα ερμηνεύσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το "Θυμάμαι", το "Δεν είμ' εγώ", το "Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά...".

Στη συνέχεια θα τον συναντήσει επί σκηνής η Μαρινέλλα που με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, θα αποδώσει επιτυχίες όπως "Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει", "Σ'αγαπώ ", "Κι’ ύστερα", "Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε", " Η αγάπη όλα τα υπομένει..." και πολλά άλλα ανάμεσα τους.



Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ, ενώ η παράσταση θα κλείσει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.

Δύο από τους συνεργάτες του δίσκου "Ρεσιτάλ", ο Φίλιππος Παπαθεοδώρου, παραγωγός του δίσκου και ο Γιάννης Σμυρναίος, ηχολήπτης, θα είναι παρόντες και στην παράσταση. Ο πρώτος στην καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος κι ο δεύτερος στον ήχο.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας είναι ο Χάρης Ανδρεάδης.

Πρεμιέρα: Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 21.00
Διάρκεια παραστάσεων: 25 Ιανουαρίου 2013 - 3 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα & Ώρα:
Τρίτη, Παρασκευή & Σάββατο στις 21.00
Κυριακή στις 20.00

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 25€, 30€, 35€, 40€, 50€, 60€
Φοιτητικό: 20€
Για κατόχους δελτίου ανεργίας: 15€ (μόνο από το ταμείο)

Αγορά εισιτηρίων:
Στα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938 100
Online: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

Θέατρο Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3213 100

No comments:

Post a Comment